Ευχάριστα είναι τα νέα από το Τορίνο, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο 15χρονος Δημήτρης, μετά την μεταμόσχευση ήπατος στην οποία υπεβλήθη λόγω σοβαρής θερμοπληξίας που υπέστη κατά τη διάρκεια πεζοπορίας στο Μέτσοβο.
Μετά την αποσωλήνωσή του, ο 15χρονος Δημήτρης βγήκε σήμερα, Κυριακή 3 Αυγούστου, από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) καθώς ο οργανισμός του αντιδρά θετικά και οι γιατροί εμφανίζονται αισιόδοξοι για την πορεία της ανάρρωσής του.
Σημειώνεται ότι ο ανήλικος νοσηλεύεται σε ειδικό κέντρο νοσηλείας στο Τορίνο, όπου μεταφέρθηκε με ιπτάμενο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με οξεία ηπατική ανεπάρκεια, αποτέλεσμα της θερμοπληξίας που υπέστη την περασμένη Πέμπτη, όταν έκανε πεζοπορία στο Μέτσοβο.
Όπως είναι ήδη γνωστό, ο Δημήτρης πάσχει από μία σπάνια διαταραχή, αυτή της ανιδρωσίας, δηλαδή δεν ιδρώνει, γεγονός που τον κάνει ευάλωτο σε υψηλές θερμοκρασίες.