Τορίνο: Βγήκε από την ΜΕΘ ο 15χρονος Δημήτρης – Θετικά αντιδρά ο οργανισμός του, αισιόδοξοι οι γιατροί

    Ημερομηνία:

    Ευχάριστα είναι τα νέα από το Τορίνο, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο 15χρονος Δημήτρης, μετά την μεταμόσχευση ήπατος στην οποία υπεβλήθη λόγω σοβαρής θερμοπληξίας που υπέστη κατά τη διάρκεια πεζοπορίας στο Μέτσοβο.

    Μετά την αποσωλήνωσή του, ο 15χρονος Δημήτρης βγήκε σήμερα, Κυριακή 3 Αυγούστου, από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) καθώς ο οργανισμός του αντιδρά θετικά και οι γιατροί εμφανίζονται αισιόδοξοι για την πορεία της ανάρρωσής του.

    Σημειώνεται ότι ο ανήλικος νοσηλεύεται σε ειδικό κέντρο νοσηλείας στο Τορίνο, όπου μεταφέρθηκε με ιπτάμενο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με οξεία ηπατική ανεπάρκεια, αποτέλεσμα της θερμοπληξίας που υπέστη την περασμένη Πέμπτη, όταν έκανε πεζοπορία στο Μέτσοβο.

    Όπως είναι ήδη γνωστό, ο Δημήτρης πάσχει από μία σπάνια διαταραχή, αυτή της ανιδρωσίας, δηλαδή δεν ιδρώνει, γεγονός που τον κάνει ευάλωτο σε υψηλές θερμοκρασίες.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η οργανωμένη επίθεση των ολιγαρχών και το φόβητρο που λέγεται Νίκος Ανδρουλάκης

    Του Γιώργου Καρβουνιάρη Δημοσιογράφου αν. Γραμματέα Επικοινωνίας, ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής Ποιοι...

    Σοκ στην Αχαϊα: Ανήλικη βρέθηκε αναίσθητη μετά από κατανάλωση αλκοόλ

    Ένα ιδιαίτερα σοβαρό περιστατικό, με κατανάλωση αλκοόλ από ανήλικο,...

    Αιγιάλεια: Κάλεσμα σε πολίτες, φορείς, συλλόγους, επιχειρήσεις για τον Οδοντωτό

    Ο Δήμος Αιγιαλείας απευθύνει ανοικτό κάλεσμα σε πολίτες, φορείς,...