Τουλάχιστον 7 ιστοσελίδες και προφίλ στα social που προσφέρουν “υπηρεσίες” σε αντιεμβολιαστές εντόπισε η Δίωξη

    Ημερομηνία:

    Με γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι έρευνες που πραγματοποιεί η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε ιστοσελίδες και μέσα κοινωνικής δικτύωσης ατόμων που υποκινούν τους πολίτες σε μη συμμόρφωση με τα μέτρα κατά του κορωνοϊού θέτοντας σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία. Τουλάχιστον επτά ιστολόγια και προσωπικά προφίλ που προτρέπουν τους πολίτες να αψηφούν τα μέτρα για τον κορωνοϊό προτείνοντας λύσεις για να μην υποστούν τις συνέπειες, εντόπισε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

    Σύμφωνα με την ΕΡΤ μένει να ταυτοποιήσουν τα ηλεκτρονικά τους ίχνη για να σχηματίσουν και την πρώτη δικογραφία. Για όλες τις περιπτώσεις θα ενημερωθούν οι εισαγγελικές αρχές, που θα χαρακτηρίσουν τα αδικήματα προκειμένου η δικογραφία να πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.

    Οι επιτήδειοι, πάντως, έχουν αναρτήσει ακόμα και πίνακα με συγκεκριμένο κοστολόγιο προκειμένου να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε όσους ζητούν πληροφορίες και καταφέρονται κατά των αρχών.

    Φλίγκος
    ICECAP

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το τέλειο ταξίδι με τρένο είναι αργό και διασχίζει την Ιταλία

    Tο La Dolce Vita Orient Express είναι έτοιμο για...

    Πληρωμή ΦΠΑ με τον μήνα από τέλος Μαΐου – Ποιες επιχειρήσεις εντάσσονται πρώτες στο νέο καθεστώς

    Πρεμιέρα κάνει στο τέλος Μαΐου το νέο σύστημα υποβολής περιοδικών δηλώσεων ΦΠΑ σε μηνιαία -αντί για...

    ΠΑΤΡΑ: Τράκαρε στην Αγυιά σταθμευμένα οχήματα και το ‘σκασε!

    Βρήκαν τα αυτοκίνητά τους τρακαρισμένα! Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν λίγη...

    Όταν ο Πάπας Λέων ΙΔ’ συνάντησε τον Θανάση Βέγγο

    Την απίστευτη συνάντηση του Πάπα Λέοντα  ΙΔ' με τον Θανάση Βέγγο αφηγείται στο...