Τούνη – Αλεξάνδρου: Η selfie στο κρεβάτι με τον 2,5 μηνών γιο τους

    Ημερομηνία:

    Στο σπίτι με τους δύο άντρες της ζωής της παραμένει η Ιωάννα Τούνη, καθώς, όπως αποκάλυψε το απόγευμα της Τρίτης 22/3 ένιωσε μια αδιαθεσία με την υγεία της, ενώ έχει αγχωθεί και λίγο για τον μικρό της.

    Η Ιωάννα Τούνη είχε ξεκαθαρίσει πως δεν έχουν κάποια γυναίκα να τους βοηθά με το μωρό, έτσι ο γιος τους φαίνεται πως τους ακολουθεί σε όλες τις δραστηριότητές και εντός αλλά και εκτός σπιτιού.

    Η γνωστή influencer προσπαθεί να είναι όσο πιο προσεκτική μπορεί, ενώ ο Δημήτρης Αλεξάνδρου από την πλευρά του βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό τους, αναλαμβάνοντας πολλές από τις δουλειές της αγαπημένης του.

    Το πρωί της Τετάρτης 22/3 το αγαπημένο ζευγάρι θέλησε να καλημερίσει τους διαδικτυακούς του φίλους με μια τρυφερή φωτογραφία, στην οποία τους βλέπουμε να ποζάρουν στο κρεβάτι ξαπλωμένοι με το αγγελούδι τους, ιδιαίτερα ευδιάθετοι.

    Δες το στιγμιότυπο

    Τούνη - Αλεξάνδρου: Η selfie στο κρεβάτι με τον 2,5 μηνών γιο τους

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Δείτε τις τιμές των θαλασσινών! Μέχρι και 15% οι αυξήσεις από πέρυσι – Κάποια προϊόντα σε σταθερές τιμές – φωτό

    Η ώρα για το σαρακοστιανό τραπέζι έφθασε, με τους καταναλωτές να...

    Πάτρα ώρα 6π.μ.: Γεμάτο το κέντρο! Χορός με βεγγαλικά – Εκλεισαν δρόμοι – φωτό και βίντεο

    Η Πάτρα δεν κοιμόταν επί τρεις συνεχόμενες νύχτες. Το...

    Πάτρα: Δείτε πώς γινόταν πεντακάθαρη κάθε πρωί η πόλη – Τόνοι σκουπιδιών μαζεύτηκαν – Βιντεο και φωτο

    Τα συνεργεία καθαριότητας του Δήμου Πατρέων καθάριζαν την πόλη...

    Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αχαϊας σε δύο έρευνες για αγνοούμενους – φωτο

    Η ΕΟΔ Αχαΐας την Παρασκευή 20/2 έπειτα από αίτημα...