Τουρκία: Έπεσαν μπουνιές μέσα στο κοινοβούλιο – Στο νοσοκομείο ένας βουλευτής – ΒΙΝΤΕΟ

    Ημερομηνία:

    Οι συζητήσεις για τον προϋπολογισμό στο κοινοβούλιο της Τουρκίας φαίνεται πως δεν κύλησαν ομαλά, καθώς προκλήθηκαν εντάσεις που έφτασαν ακόμα και στο σημείο της σωματικής βίας, με αποτέλεσμα ένας βουλευτής να βρεθεί στο νοσοκομείο.

    Οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος (AK) και του κόμματος της αντιπολίτευσης IYI της Ακσενέρ κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τον προϋπολογισμό στην Τουρκία άρχισαν να μαλώνουν και κάποια στιγμή η κατάσταση ξέφυγε, καθώς οι μπουνιές έπεφταν… βροχή.

    Όπως αναφέρει το newsit.gr, ο βουλευτής της αντιπολίτευσης Χουσεΐν Ερς τραυματίστηκε σοβαρά από μπουνιές στο κεφάλι, τον μετέφεραν άμεσα στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει και πρόβλημα με την καρδιά του και νοσηλεύεται στην εντατική.

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι έξυπνες κάμερες δεν θα αλλάξουν τον τρόπο που οδηγούμε

    Οι έξυπνες κάμερες έρχονται για να βάλουν τάξη στους δρόμους. Θα βλέπουν...

    Ενοίκιο 30 ευρώ για 119 τ.μ. στο Χαλάνδρι – Τα «λαβράκια» της ΑΑΔΕ από την επιστροφή ενοικίου

    Περιπτώσεις όπου δηλώθηκαν ακραία χαμηλά ενοίκια κατέγραψε το υπουργείο Οικονομικών και...

    «Χαρούμενα 50 άντρα μου! Ο βράχος μου που με αντέχει 22 χρόνια»

    Η Μαρία Ιωάννου γιόρτασε τα γενέθλια του συζύγου της σε ένα λαμπερό πάρτι...