Τουρκία: Τρολάρουν την κυβέρνηση Ερντογάν – Αίτημα να μετονομαστεί η γαλοπούλα σε… Türkiye

    Ημερομηνία:

    Κάποιοι αποφάσισαν να τρολάρουν την Τουρκία δημιουργώντας αίτημα σε σχετική πλατφόρμα η γαλοπούλα (turkey) να μετονομαστεί σε… Türkiye.

    «Αλλάξτε το όνομα αυτού του πουλιού σε Türkiye» είναι ο τίτλος του χιουμοριστικού αιτήματος στην ιστοσελίδα change.org όπου διατυπώνονται διάφορα αιτήματα.

    Σημειώνεται ότι από το 2021 η κυβέρνηση Ερντογάν κατάργησε τη μετάφραση Turkey για την Τουρκία στα αγγλικά επειδή είναι η ίδια λέξη που χρησιμοποιείται και για το συμπαθές πτηνό και πλέον σε όλα τα επίσημα έγγραφα στα αγγλικά χρησιμοποιεί το Türkiye.

    Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, το αίτημα ξεπέρασε τον πρώτο στόχο των 200 υπογραφών και συνεχίζει για τον δεύτερο στόχο των 500.

    Τρολάρουν την Τουρκία με την γαλοπούλα

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Σπανούλης: «Περιμέναμε τι θα πει για τον Γιάννη ο Αταμάν, χρόνια προσπαθεί να επηρεάσει το μυαλό των ανθρώπων»

    Η Εθνική ομάδα πραγματοποιεί την τελευταία της προπόνηση πριν...

    YΠΟΘΕΣΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ 6ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΚΡΕΜΑΣΤΡΑ: Βγήκαν αθώοι οι γονείς! Τι είχε γίνει στο παιδί

    Αδιανόητες εικόνες και μία ιστορία που προκαλεί απορίες και...

    Φωνές για εκδίκηση στις ΗΠΑ μετά τη δολοφονία του Κερκ – Οι υποστηρικτές του Τραμπ ρίχνουν την ευθύνη στην «Αριστερά»

    Στις Ηνωμένες Πολιτείες επικρατεί σοκ και έντονη ανησυχία μετά τη δολοφονία...