Τούρκος οδηγός σπάει τις μπάρες διοδίων στον Λαγκαδά με ιλιγγιώδη ταχύτητα, βγάζει χαλάκι να προσευχηθεί και επιτίθεται σε πυροσβέστες

    Ημερομηνία:

    Σαν βγαλμένες από κινηματογραφική ταινία είναι οι εικόνες που καταγράφηκαν από κάμερες ασφαλείας το πρωί του περασμένου Σαββάτου (19/08) στα διόδια του Λαγκαδά, στον δρόμο Σερρών – Θεσσαλονίκης.

    Πρόκειται για έναν 31χρονο υπήκοο Τουρκίας που μετέβαινε οδικώς από τη χώρα του προς την Αυστρία, περνώντας μάλιστα και από τα διόδια Λαγκαδά. Ο οδηγός σε κατάσταση «αμόκ», έπεσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα στις προστατευτικές μπάρες των διοδίων, όπως φαίνεται στο βίντεο του Alpha. Αποτέλεσμα ήταν το όχημά του να εκτιναχθεί στον αέρα και να ανατραπεί. Υπολογίστηκε ότι ο οδηγός κινούνταν με 192 χιλιόμετρα την ώρα και το αυτοκίνητο εκσφενδονίστηκε σχεδόν 50 μέτρα μακριά από το σημείο της πρόσκρουσης!

    Παραδόξως όμως, παρά τη σφοδρότητα της πρόσκρουσης, ο 31χρονος απεγκλωβίζεται ολομόναχος και βγαίνει σώος από το αυτοκίνητο. Και θέλοντας -μάλλον- να ευχαριστήσει τον Αλλάχ, στο βίντεο φαίνεται να βγάζει και να στρώνει ένα χαλάκι προσευχής στον δρόμο και γονατίζοντας στο έδαφος ξεκινά να προσεύχεται!

    Στο μεταξύ, στο σημείο είχαν ήδη μεταβεί πυροσβέστες που έσβησαν τη φωτιά που εκδηλώθηκε και περίμεναν τον 31χρονο να ολοκληρώσει την προσευχή του. Ωστόσο, μόλις ο εκείνος τελείωσε ξαφνικά κινήθηκε εναντίον τους και άρχισε να τους χτυπά, γιατί, όπως φέρεται να ισχυρίζεται, πάτησαν πάνω στο χαλάκι πράγμα που θεώρησε ασέβεια.

    Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης τον καταδίκασε σε φυλάκιση 3 ετών και 10 μηνών με ανασταλτικό χαρακτήρα. Ο 31χρονος κρίθηκε ένοχος για επικίνδυνη οδήγηση, βία κατά υπαλλήλων, σωματική βλάβη κατά συρροή και διακεκριμένη φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΑΧΑΪΑ: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του 59χρονου Νίκου Μπίτρα

    Σε κλίμα οδύνης κηδεύτηκε χθες ο 59χρονος Νικόλαος Μπίτρας...

    ΑΧΑΪΑ: Νεκρή γυναίκα στην Ροδιά

    Την τελευταία της πνοή στην θάλασσα άφησε χθες το...

    ΠΑΤΡΑ: Δίωξη για κακούργημα στον 62χρονο που προκάλεσε τροχαίο και ακρωτηριάστηκε 53χρονη

    Την ερχόμενη Τρίτη θα βρεθεί ενώπιον του Ανακριτή Πατρών...

    Μουντιάλ Συλλόγων 2025: Έκλεισε θέση στα ημιτελικά η Φλουμινένσε, 2-1 την Αλ Χιλάλ

    Η Φλουμινένσε έγινε η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε την παρουσία της...