Τούρκος βουλευτής για Ερντογάν: «Θα πρέπει να του γλείφουμε τα πόδια»!

    Ημερομηνία:

    Ο Τούρκος βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος της γειτονικής χώρας, Σενέλ Γεντίγιλντιζ, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του το… «τερμάτισε» καθώς αναφερόμενος στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν υποστήριξε πως οι συμπατριώτες του θα πρέπει «να τον κουβαλάνε στην πλάτη και να του γλείφουν τα παπούτσια». Σιγά μην του γλείψουν και τα α@@δια!

    «Εμείς με το μικρό μυαλό μας πάμε να προδώσουμε τον ηγέτη μας. Εμείς τον αδελφό μας Ταγίπ , όχι να τον προδώσουμε, αλλά θα πρέπει να τον κουβαλάμε στην πλάτη μας. Θα πρέπει να του γλείφουμε τα πόδια» δήλωσε στη διάρκεια τηλεοπτικής του εμφάνισης, προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις.

    Η δήλωση Γεντίγιλντιζ απασχόλησε το σύνολο των τουρκικών ΜΜΕ, που τον επέκριναν και τον ειρωνεύτηκαν για «γλείψιμο» του Ερντογάν.

    «Στην πολιτική μας ιστορία τέτοιο γλείψιμο δεν έχουμε ξαναδεί» έγραψε η εφημερίδα Sozcu, ενώ δημοσιογράφος του δικτύου Halk TV σχολίασε πως ο Γεντίγιλντιζ επιδιώκει με τις δηλώσεις αυτές την επανεκλογή του, «μια και η βουλευτική αποζημίωση είναι μεγάλη» όπως επεσήμανε.

    «Αν θέλει ας καθαρίσει τα παπούτσια του Ερντογάν, αλλά ας μη το κάνει με την βουλευτική του ιδιότητα» συμπλήρωσε ο παρουσιαστής.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μουρτζούκου: Ζητά να ακυρωθεί η προδικασία για τον θάνατο του Παναγιωτάκη

    Στο Live News μίλησε ο δικηγόρος της Ειρήνης Μουρτζούκου,...

    Έγκλημα στην Ξάνθη: Ο 71χρονος δικυκλιστής ξεψύχησε αβοήθητος στην άσφαλτο, ο οδηγός του ΙΧ οδηγούσε μεθυσμένος, χωρίς δίπλωμα

    Ο Χουσεΐν Μπαντάκ, πρώην αυτοδιοικητικός και πατέρας του αντιδημάρχου...

    Ναύπακτος: Ανακοινώθηκε το Πρόγραμμα εκδηλώσεων του Δήμου για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά

    Το Πρόγραμμα Εκδηλώσεων του Δήμου Ναυπακτίας για τα Χριστούγεννα και...

    Πάτρα: Η συλλογή διηγημάτων του Κωνσταντίνου Μάγνη

    Τη συλλογή διηγημάτων του Κωνσταντίνου Μάγνη με τίτλο «Η...