Τραγική ειρωνεία με τον 25χρονο οδηγό – Το Ι.Χ. ήταν δώρο της μητέρας του που φοβόταν τις μηχανές

    Ημερομηνία:

    Τρία νέα παιδιά ηλικίας από 20-25 ετών έχασαν τη ζωή τους στο τροχαίο που έγινε στο Σχιστό, στο οποίο σώθηκε μόνο η 20χρονη συνοδηγός.

    Τραγική ειρωνεία το γεγονός ότι ο 25χρονος Αλέξανδρος οδηγούσε το αυτοκίνητο που του είχε κάνει δώρο η μητέρα του, γιατί φοβόταν τις μηχανές στις οποίες ο ίδιος είχε αδυναμία. Σε λίγες ημέρες θα έκανε τα εγκαίνια της δική του επιχείρησης.

    Τα ξημερώματα 25ης Μαρτίου, λίγο μετά τις 4 το πρωί, το αυτοκίνητο που επέβαιναν οι τέσσερις νέοι κατέβαινε τη λεωφόρο Σχιστού στο ρεύμα προς Πειραιά. Ο οδηγός για άγνωστη αιτία έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου παρασύροντας στον θάνατο τους τρεις νέους.

    «Ενδεχομένως να εμπλέκεται και άλλο αυτοκίνητο»
    Για το τραγικό δυστύχημα μίλησε στο MEGA ο δικηγόρος Αντώνης Σακαρούδης.

    «Σήμερα θα διορίσουμε πραγματογνώμονα για να μπορέσουμε να μάθουμε την αλήθεια. Έχουν γίνει πολλά δυστυχήματα στο σημείο. Δυστυχώς η περιφέρεια δεν έχει τοποθετήσει σήμανση για επικίνδυνη στροφή. Ακούστηκε ότι αν φορούσαν ζώνες θα είχαν σωθεί τα παιδιά. Πολλές φορές από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης και την ταχύτητα που είχε το αυτοκίνητο, ο θανάσιμος τραυματισμός μπορεί να συμβεί. Άρα ας μην προτρέχουμε, αλλά εννοείται ότι πάντα πρέπει να φοράμε ζώνη», είπε ο κ. Σακαρούδης.

    «Η κοπέλα ακόμη δεν έχει δώσει κατάθεση, η προανάκριση στην Τροχαία είναι σε εξέλιξη. Λέμε ότι ενδεχομένως να εμπλέκεται και άλλο αυτοκίνητο, καθώς έχει ακουστεί μέσω τρίτων. Για αυτό σήμερα θα ορίσουμε τον πραγματογνώμονα να δούμε τι έχει γίνει», πρόσθεσε.

    «Σε καμία περίπτωση αυτό το δυστύχημα δεν έχει σχέση με κόντρες. Αν υπάρχει εμπλοκή δεύτερου οχήματος θα ήταν στο πλαίσιο κάποιας προσπέρασης ή κάτι τέτοιο. Δεν έχουμε καμία ένδειξη για κόντρες», ξεκαθάρισε ο κ. Σακαρούδης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στεγαστική κρίση: Νέα προγράμματα για φθηνότερα σπίτια

    Μια καινοτόμο «φόρμουλα» επιδότησης κατοικιών ή και ένα νέο πανευρωπαϊκό “deal” (όπως το...

    Φουσκωμένα χείλη: Το κόστος και οι κίνδυνοι μιας μόδας που εξαπλώνεται

    H Gen Z λατρεύει τα διογκωμένα χείλη, περισσότερο από...

    Τα γραφεία γνωριμιών επέστρεψαν – Ετσι γίνονται τα συνοικέσια στην εποχή της ψηφιακής μοναξιάς

    Έχεις δοκιμάσει τα πάντα: Έχεις κατεβάσει όλες τις εφαρμογές...

    Η Alanna Pow μας δείχνει τις καμπύλες της σε παραλία στην Ίο

    Η Αυστραλή influencer Alanna Pow μας δείχνει τις καμπύλες...