TΡΑΓΩΔΙΑ: Δύο παιδιά έχασαν τη ζωή τους από φωτιά

    Ημερομηνία:

    Μια ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στο Καματερό. Κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε δώμα διώροφης κατοικίας στην οδό Ιθάκης, οι πυροσβέστες εντόπισαν νεκρά δύο αγοράκια 12 και 13 ετών. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για αδέλφια, μέλη οικογένειας Ρομά.

    Ενα μικρότερο μέλος της οικογένειας, αγοράκι δύο ετών, εντοπίστηκε με εγκαύματα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων όπου δίνει μάχη για τη ζωή του.

    Φλίγκος

    Η προσπάθεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς συνεχίζεται από 15 πυροσβέστες που επιχειρούν με τέσσερα οχήματα.

    Κάτοικος περιοχής: Έχουμε σοκαριστεί

    «Τη φωτιά την έχουν περιορίσει οι πυροσβέστες, είναι θέμα χρόνου να σβήσει τελείως. Δυστυχώς στον δεύτερο όροφο της κατοικίας εντοπίστηκαν νεκρά δυο ανήλικα αδέλφια. Προς το παρόν δεν έχουμε ακούσει πώς προκλήθηκε η φωτιά. Έχουμε σοκαριστεί από το γεγονός. Κρίμα τα παιδιά», αναφέρει στο protothema.gr κάτοικος επί της οδού Παραμυθιάς και Ιθάκης στο Καματερό.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΗΠΑ: Φρίκη στην Φλόριντα – Μητέρα σκότωσε τον 6χρονο γιο της σε «εξορκισμό»

    Μια μητέρα στη Φλόριντα των ΗΠΑ κατηγορείται για τη δολοφονία του...

    Ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαϊας στην καρδιά της Ευρώπης – ΦΩΤΟ

    Με το βλέμμα στην ευρωπαϊκή πραγματικότητα, με συμβολικό και...

    Μεσολόγγι: Ο σκύλος της ΕΛΑΣ «έπιασε» διακινητές ναρκωτικών

    Δύο συλλήψεις στο Μεσολόγγι για διακίνηση ναρκωτικών. Στις έρευνες...

    Οι αθλητικές μεταδόσεις 6/6/2025

    10:45 COSMOTE SPORT 5 HD Moto2 2025 Γκραν Πρι...