ΤΡΑΓΩΔΙΑ με αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. Βρέθηκε νεκρός μετά από πολύωρες έρευνες – Ηταν σε επιτελική θέση στην Πάτρα

    Ημερομηνία:

    Αργά τη νύχτα της Δευτέρας, εντοπίστηκε χωρίς της αισθήσεις του, από την 6η ΕΜΑΚ ο 61χρονος απόστρατος της ΕΛ.ΑΣ. από το Αίγιο, που αγνοούνταν από το απόγευμα της Κυριακής.

    Μετά από ενδελεχή έλεγχο, βρέθηκε το όχημά του, στην περιοχή Φλόκα Δυτικής Αχαϊας και λίγο μέτρα πιο μακριά εντοπίστηκε και ο ίδιος.

    Ο 61χρονος σε κλήση που του έγινε χθες το μεσημέρι, απάντησε χωρίς όμως να δώσει στίγμα για το που βρίσκεται και από τότε είχαν χαθεί τα ίχνη του. 

    Οι έρευνες αρχικά είχαν επικεντρωθεί στην περιοχή του Ερυμάνθου σημείο που έδωσε σήμα τελευταία φορά το κινητό του.

    Στην έρευνα συμμετείχε μεγάλη αστυνομική δύναμη, πεζοπόρο τμήμα της πυροσβεστικής και κλιμάκιο της Κυνοφιλικής Ομάδας Ερευνας και διάσωσης της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας με τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο «Τζόρνταν».

    Η δήλωση εξαφάνισης του έγινε στο Τμήμα Ασφαλείας Αιγιαλείας από τη σύζυγό του έγινε χθες το πρωί.

    Πρόκειται γα αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. που είχε υπηρετήσει και σε επιτελική θέση στην Πάτρα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας: «Κυρία Κωνσταντοπούλου, κι άλλοι ερωτεύτηκαν, αλλά δεν κάνουν έτσι»

    Ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή «Το πρωινό» την Πέμπτη...

    «Ραγίζει» καρδιές το νέο ποστ του Κώστα Σαμαρά για την αδελφή του, Λένα που έφυγε από τη ζωή

    Μία ανάσα από τις γιορτές των Χριστουγέννων και η...

    Δημοσίευμα «πέθανε» τη Στέφανη Χαραλάμπους – Η απάντηση της ηθοποιού της «Γης της Ελιάς»

    Η Στέφανη Χαραλάμπους ήρθε αντιμέτωπη με μια είδηση που την άφησε...

    Πάτρα: Το Δημαρχείο “φόρεσε” τα γιορτινά του – φωτο

    Με τον στολισμό του Δημαρχείου Πάτρας, η πόλη μπαίνει στο...