Τραγωδία με μετανάστες στην Κω: Τέσσερις νεκροί ανάμεσά τους δύο μικρά παιδιά

    Ημερομηνία:

    Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Τρίτης (15/10/24) για ναυάγιο με μετανάστες στην Κω και δυστυχώς, είχε την πιο τραγική εξέλιξη καθώς τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ανάμεσά τους και δύο μικρά παιδιά. Συγκλονίζουν τα όσα περιγράφει στο newsit.gr η παιδίατρος του νησιού.

    Το ναυάγιο με τους μετανάστες έγινε στην περιοχή Ψαλίδι, στην Κω. Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στη βάρκα ήταν 31 άνθρωποι από τους οποίους διασώθηκαν οι 27.

    Στις έρευνες από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας & Διάσωσης, του Λιμενικού Σώματος, συμμετείχαν 3 πλωτά σκάφη του Λιμενικού και ένα ιδιωτικό σκάφος.

    Παρά τις προσπάθειες διάσωσης, δυστυχώς τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους. Πρόκειται για δύο γυναίκες και δύο παιδιά ηλικίας 3 και 5 ετών…

    Τραγωδία με μετανάστες στην Κω: Τέσσερις νεκροί ανάμεσά τους δύο μικρά παιδιά

    Συγκλονιστική είναι η περιγραφή της παιδιάτρου του νησιού, Βιολέτας Μπεάτας Μολέντα, στο newsit.gr

    «Με πήραν τηλέφωνο το απόγευμα ότι έγινε ένα ναυάγιο και το ΕΚΑΒ θα φέρει τα θύματα. Πήγα κατευθείαν στα επείγοντα και βρήκα δύο νεκρά παιδάκια τεσσάρων με πέντε χρόνων.

    Στη συνέχεια είδα ότι φέρανε ένα βρέφος μούσκεμα του έβγαλα τα ρούχα του γιατί πάγωνε, το σωματάκι του είχε μελανιάσει, ήταν μπλε.

    Έτρεξα γρήγορα στο τμήμα το παιδιατρικό να βρω κάποιο ρουχαλάκι να το ντύσω και του ετοίμασα γαλατάκι να το ταΐσω. Επανήλθε το μωράκι πλήρως και μου χαμογέλασε, ήταν ήρεμο, ζεστό και ευχαριστημένο.

    Μετά ήρθε ο λιμενικός και το πήρε. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα δύο νεκρά παιδιά που είδα και λέω τι κόσμος είναι αυτός… Τίποτα άλλο».

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Φωτιά ξέσπασε στην Ύδρα, σηκώθηκε ένα ελικόπτερο – Καίει κοντά σε μοναστήρι

    Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική το απόγευμα της Κυριακής, λίγα...

    Βέλγιο: 16χρονος ομολόγησε τη δολοφονία της μητέρας και της αδελφής του – Τα θύματα ήταν πρόσφυγες από την Ουκρανία

    Σε κατάσταση σοκ η τοπική κοινωνία του Χάσροντε στο Βέλγιο, μετά την...

    Diana Ross: «Θα γιορτάσω μαζί με την Αθήνα τη ζωή, τη μουσική και την αγάπη»

    Αγαπάμε το ότι θα είμαστε εκείνοι οι οποίοι θα...

    Αυτή η Lamborghini Revuelto κοστίζει 1 εκατομμύριο ευρώ!

    Πέρα από τα λογότυπα της εταιρείας που φαίνονται αμέσως,...