ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΜΕ ΝΕΚΡΟ 44χρονο γιατρό πατέρα τεσσάρων παιδιών – ΦΩΤΟ

    Ημερομηνία:

    Τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στον δρόμο Λαμίας – Δομοκού λίγο πιο πάνω από τον Ριζάκο, με οδηγό μηχανής να χάνει τη ζωή του μετά από σύγκρουση με αγροτικό αυτοκίνητο.

    Σύμφωνα με το LamiaNow, πρόκειται για έναν 44χρονο γιατρό του Νοσοκομείου Λαμίας, πατέρα τεσσάρων παιδιών.

    Κατά πληροφορίες, το αγροτικό βγήκε από παράδρομο και θέλησε να περάσει απέναντι με κατεύθυνση προς Δομοκό, την ώρα που κατέβαινε από Δομοκό η μηχανή.

    Τραγωδία στη Λαμία - νεκρός αναβατης μηχανής μετά από τροχαίο   Ο άτυχος άνδρας έπεσε με δύναμη με τη μηχανή του πάνω στο αγροτικό και εκτοξεύτηκε, πέφτοντας στο οδόστρωμα πολλά μέτρα μακριά.   Αν και φορούσε κράνος η σύγκρουση αλλά και η πτώση ήταν τόσο σφοδρή που έχασε τη ζωή του.   Τραυματίας είναι ο ηλικίας 82 ετών, οδηγός του αγροτικού.

    1000075992-1-1024x764

    troxaio_laMIAN

    troxaio2riz1-1024x576

    troxaio2riz1111-1024x576

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Εικόνες ντροπής στη Νεάπολη Ζαρουχλεϊκων – ΦΩΤΟ

    Απόγνωση για την εικόνα της γειτονιάς τους και στη...

    Ολυμπιακός: Ειλημμένη απόφαση για πώληση του Μουζακίτη, γράφει το ΑΠΕ

    Ο Χρήστος Μουζακίτης δεν θα φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού την αγωνιστική περίοδο...

    Μεσσηνία: Έστησαν… γλέντι μέσα σε Αστυνομικό Τμήμα – Διατάχτηκε Προκαταρκτική Διοικητική Εξέταση

    Βίντεο, το οποίο αναρτήθηκε στα social media προκαλώντας κύμα...

    Η Βασιλική έπιασε το απόλυτο 20 στις Πανελλήνιες των ΕΠΑΛ: Τα κατάφερα με πολύ κόπο, αλλά και στήριξη, λέει

    Συγκεντρώνοντας το απόλυτο «20» στις Πανελλήνιες Εξετάσεις, η Βασιλική Αλεξία...