Τραγωδία: Νεκροί σε τροχαίο μία 20χρονη και ένας 17χρονος

    Ημερομηνία:

    Τραγωδία  τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Εύβοια, όταν δύο νέα παιδιά έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο. Το δυστύχημα έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου 30 Νοεμβρίου στην περιοχή των Ψαχνών.

    Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, evima.gr, μια 20χρονη και ένας 17χρονος έχασαν την ζωή τους όταν το όχημα στο οποίο επέβαιναν, προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

    Περαστικοί από το σημείο έγιναν αυτόπτες μάρτυρες και ενημέρωσαν την αστυνομία, ενώ έσπευσε στο σημείο και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

    Πληροφορίες αναφέρουν πως όταν έφτασαν στο σημείο το 17χρονο αγόρι είχε τις αισθήσεις του αλλά δυστυχώς αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του και κατέληξε στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι… πιπεράτες αποκαλύψεις της Ντιλέτα Λεότα: «Μου βάζω άριστα 10 στο κρεβάτι, είμαι ηφαίστειο σαν την Αίτνα»

    Η Ντιλέτα Λεότα είναι από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα στην αθλητική δημοσιογραφία....

    Καλύτερη ταινία η «μία μάχη μετά την άλλη» στα BAFTA, η λίστα των νικητών

    Η ταινία «Μια μάχη μετά την άλλη», η μαύρη κωμωδία του...

    Κοντοσούβλι 130 μέτρων για ρεκόρ Γκίνες στην Αμφίκλεια

    Χιλιάδες επισκέπτες βρέθηκαν στην Αμφίκλεια, όπου στήθηκε μία γιγάντια σούβλα...

    Νομικοί στηρίζουν τον Πατρινό γιατρό Δημήτρη Ζιαζιά

    Αναδημοσιεύουμε το παρακάτω κείμενο, το οποίο μέχρι στιγμής έχει...