Τραγωδία: Νεκρός ο δημοσιογράφος Αντώνης Χρυσουλάκης από τη φωτιά σε διαμέρισμα

    Ημερομηνία:

    Τραγικό θάνατο βρήκε σήμερα Κυριακή (13.8.2023) το πρωί ο 37χρονος δημοσιογράφος των «Παραπολιτικών», Αντώνης Χρυσουλάκης, όταν ξέσπασε φωτιά στο διαμέρισμα 1ου ορόφου στην οδό Αιγέως 35 στην Πλατεία Αττικής, στο οποίο έμενε μόνος του.

    Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική, γύρω στις 8.00 το πρωί, το κέντρο επιχειρήσεων δέχτηκε κλήση για φωτιά στο συγκριμένο διαμέρισμα στην Πλατεία Αττικής. Όταν έφτασαν εκεί οι πυροσβέστες η φωτιά είχε σβήσει από μόνη της, ενώ ήταν ήδη στο διαμέρισμα οι γονείς του δημοσιογράφου, οι οποίοι ήταν σε κατάσταση σοκ.

    Ο 37χρονος βρέθηκε πεσμένος πίσω από την είσοδο του διαμερίσματος, χωρίς τις αισθήσεις του, ενώ είχε κληθεί και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

    Από τι ξέσπασε η φωτιά

    Από την πρώτη αυτοψία στο χώρο διαπιστώθηκε ότι η φωτιά ξεκίνησε από την κουζίνα, από μαγειρικό σκεύος στην ηλεκτρική κουζίνα, όπου ήταν ανοιχτό το μάτι. Αν και δεν επεκτάθηκε σε άλλα δωμάτια, υπήρχε πολύ μεγάλη ρύπανση από τους καπνούς, καθώς δεν είχαν έξοδο διαφυγής επειδή το διαμέρισμα ήταν ερμητικά κλειστό.

    Ο άτυχος δημοσιογράφος είχε κάποια εγκαύματα, αλλά όχι σοβαρά και πιθανολογείται ότι έχασε τις αισθήσεις του από τον καπνό και δεν πρόλαβε να βγει από το διαμέρισμα. Μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

    Τραγωδία: Νεκρός ο δημοσιογράφος Αντώνης Χρυσουλάκης από τη φωτιά σε διαμέρισμα

    Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, οι πληροφορίες και οι εκτιμήσεις των Αρχών λένε πως επειδή εργαζόταν τα σαββατοκύριακα ως μπάρμαν, γύρισε σπίτι του και έβαλε να ζεστάνει φαγητό αλλά τον πήρε ο ύπνος και πέθανε από τις αναθυμιάσεις.

    Τραγωδία: Νεκρός ο δημοσιογράφος Αντώνης Χρυσουλάκης από τη φωτιά σε διαμέρισμα

    Για το τραγικό περιστατικό διενεργείται προανάκριση από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.

    Τα «Παραπολιτικά» αποχαιρέτησαν τον Αντώνη Χρυσουλάκη

    Η τραγική είδηση έγινε γνωστή και από την ιστοσελίδα των «Παραπολιτικών», με τον όμιλο να αποχαιρετά τον Αντώνη Χρυσουλάκη.

    «Στενάχωρα ξημέρωσε η σημερινή ημέρα για τον όμιλο των Παραπολιτικών, καθώς ένα ιδιαίτερα αγαπητό και πολύ δραστήριο μέλος της έφυγε από τη ζωή. Ο λόγος για τον δημοσιογράφο, Αντώνη Χρυσουλάκη, που κάλυπτε το αστυνομικό ρεπορτάζ για την εφημερίδα Παραπολιτικά, το ραδιόφωνο των Παραπολιτικών και το site parapolitika.gr.

    Ο Αντώνης είχε αναδειχθεί ως ένας από τους καλύτερους αστυνομικούς συντάκτες της νέας γενιάς δημοσιογράφων, με αποκλειστικά ρεπορτάζ και τεκμηριωμένη πληροφόρηση.

    Η απώλειά του σκόρπισε ανείπωτη θλίψη σε όλο το διοικητικό, δημοσιογραφικό και τεχνικό προσωπικό του ομίλου Παραπολιτικά, που εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του», αναφέρουν μεταξύ άλλων τα «Παραπολιτικά».

    Γιάννης Κουρτάκης: «Έστειλε στις 06:30 το τελευταίο του κείμενο»

    Τον Αντώνη Χρυσουλάκη αποχαιρέτησε και ο εκδότης της εφημερίδας «Παραπολιτικά», Γιάννης Κουρτάκης, γράφοντας στα social media ότι ήταν «ένα από τα καλύτερα παιδιά που είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ. Νέος δημοσιογράφος που αντιμετώπιζε την δουλειά με μεράκι».

    «Είχε όνειρα για τη ζωή και το έλεγε. Μέσα σε ελάχιστο χρόνο έγινε αναπόσπαστο μέλος της οικογένειας των Παραπολιτικών. Έφυγε άδικα σήμερα το πρωί, έχοντας στείλει στις 06:30 το τελευταίο του κείμενο. Καλό ταξίδι φίλε», γράφει ο κ. Κουρτάκης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Φωτοβολταϊκά στις πολυκατοικίες: Ανοίγει ο δρόμος για την εγκατάστασή τους – Ποιοι είναι οι όροι

    Με νομοθετική ρύθμιση ανοίγει ο δρόμος για την ευκολότερη...

    Δύο νέα καθεστώτα από τον Αναπτυξιακό Νόμο: Μεγάλες επενδύσεις και περιοχές ειδικής ενίσχυσης! Και στην Δυτική Ελλάδα

    Ξεκίνησαν οι αιτήσεις σε δύο νέα καθεστώτα του Αναπτυξιακού Νόμου τα οποία...

    Συντάξεις Αυγούστου 2025: Ολες οι νέες ημερομηνίες για τις πληρωμές

    Σύμφωνα με τον νόμο 4611/2019, οι κύριες συντάξεις των μισθωτών θα καταβάλλονται σταθερά...

    ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ: «Να μετονομαστούν τα Βραχνέϊκα σε… Ρομαέϊκα»! ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

    Αγανάκτησαν με τους ρομά οι κάτοικοι των Βραχνεϊκων και...