Τραγωδία στα Τέμπη: Χάθηκε το βίντεο φόρτωσης της εμπορικής αμαξοστοιχίας

    Ημερομηνία:

    Στο σημείο μηδέν βρίσκεται η έρευνα για το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών καθώς υπάρχουν προβλήματα σχετικά με το οπτικό υλικό που έχει φτάσει στα «χέρια» των αρχών.

    Συγκεκριμένα, το υλικό που έστειλε ο ΟΣΕ στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών και σε εξειδικευμένη εταιρεία του εξωτερικού για να ερευνήσει τις ακριβές συνθήκες που έγινε το δυστύχημα των Τεμπών, δεν συμπεριλαμβάνει το βίντεο που δείχνει την εμπορική αμαξοστοιχία να φορτώνεται στον σταθμό της Θεσσαλονίκης.

    Ο εφέτης – ανακριτής της Λάρισας, Σωτήρης Μπακάϊμης, είχε ζητήσει εξ’ αρχής το συγκεκριμένο βίντεο που όπως φαίνεται μάλλον έχει χαθεί. Το συγκεκριμένο ντοκουμέντο είναι απαραίτητο για την έρευνα, μιας και αυτό θα δείξει αν στην εμπορική αμαξοστοιχία υπήρχε παράνομο ή μη δηλωμένο υλικό που θα μπορούσε να προκαλέσει την τόσο μεγάλη έκρηξη μετά την σύγκρουση των τρένων, σύμφωνα με το ALPHA. Υπενθυμίζεται πως από την έκρηξη που προκλήθηκε η μεγάλη φωτιά, απανθρακώθηκαν 5 ως 7 άτομα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    “Εφυγε νωρίς” αγαπητός αστυνομικός! Δεν τα κατάφερε στη μάχη με τον καρκίνο – ΦΩΤΟ

    Στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινότητα της Δίβρης...

    Σοβαρό τροχαίο με γουρούνα! Στο Νοσοκομείο Ρίου 22χρονη

    Σοβαρός τραυματισμός 22χρονης Ιταλίδας τουρίστριας σημειώθηκε το μεσημέρι της...

    ΠΑΤΡΑ: Ο Πρύτανης του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης στην Αποκεντρωμένη

    Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου,...

    ΠΑΤΡΑ: Η «Πρόταση» αποχαιρετά τον Βαγγέλη Καφετζόπουλο

    Ένας από τους πρώτους ερευνητές της πρόληψης των εξαρτήσεων,...