Τραγωδία στα Τέμπη: Χάθηκε το βίντεο φόρτωσης της εμπορικής αμαξοστοιχίας

    Ημερομηνία:

    Στο σημείο μηδέν βρίσκεται η έρευνα για το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών καθώς υπάρχουν προβλήματα σχετικά με το οπτικό υλικό που έχει φτάσει στα «χέρια» των αρχών.

    Συγκεκριμένα, το υλικό που έστειλε ο ΟΣΕ στην Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών και σε εξειδικευμένη εταιρεία του εξωτερικού για να ερευνήσει τις ακριβές συνθήκες που έγινε το δυστύχημα των Τεμπών, δεν συμπεριλαμβάνει το βίντεο που δείχνει την εμπορική αμαξοστοιχία να φορτώνεται στον σταθμό της Θεσσαλονίκης.

    Ο εφέτης – ανακριτής της Λάρισας, Σωτήρης Μπακάϊμης, είχε ζητήσει εξ’ αρχής το συγκεκριμένο βίντεο που όπως φαίνεται μάλλον έχει χαθεί. Το συγκεκριμένο ντοκουμέντο είναι απαραίτητο για την έρευνα, μιας και αυτό θα δείξει αν στην εμπορική αμαξοστοιχία υπήρχε παράνομο ή μη δηλωμένο υλικό που θα μπορούσε να προκαλέσει την τόσο μεγάλη έκρηξη μετά την σύγκρουση των τρένων, σύμφωνα με το ALPHA. Υπενθυμίζεται πως από την έκρηξη που προκλήθηκε η μεγάλη φωτιά, απανθρακώθηκαν 5 ως 7 άτομα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ – ΣΟΚ: “Εφυγε” ο Πέτρος Μανέτας

    "Εφυγε" από την ζωή ένας αξιαγάπητος Πατρινός, ο Πέτρος...

    Ο Ιούλιος «κλείνει» στην Βουλή – Τρεις μάχες για Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ μέσα σε 10 μέρες

    Τρεις κοινοβουλευτικές μάχες στην Ολομέλεια αναμένεται να δοθούν τις...

    Δυτική Ελλάδα: Αύξηση της ανεργίας

    Ο συνολικός αριθμός των εγγεγραμμένων στο μητρώο της ΔΥΠΑ...

    Οι αθλητικές μεταδόσεις 21/7/2025

    12:35 ΕΡΤ1 Ελλάδα – ΗΠΑ Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου 20:00...