Τραγωδία στα Τέμπη: Ξεσπά συγγενής θύματος – «Εδώ και 2 χρόνια παίζουν με τα νεύρα μας και την αντοχή μας»

    Ημερομηνία:

    Δύο χρόνια αργότερα δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την εθνική τραγωδία στα Τέμπη. Σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν οι συγγενείς του Γιώργου Κυριακίδη, ο οποίος ήταν επιβάτης του πρώτου βαγονιού και έχασε τη ζωή του στα Τέμπη, η σορός του επεστράφη με άλλα ρούχα από εκείνα που φορούσε όταν επιβιβάστηκε στην μοιραία αμαξοστοιχία.

    Η κόρη του μιλώντας στο MEGA ανέφερε πως έχει οργή και θυμό μέσα της, καθώς εδώ και δύο χρόνια οι συγγενείς δεν έχουν βρει δικαίωση για τα αγαπημένα τους πρόσωπα που χάθηκαν.

    «Η μοίρα μας έπαιξε ένα άσχημο παιχνίδια και δύο χρόνια τώρα μας τυραννάνε, μας κοροϊδεύουν, μας εμπαίζουν. Παίζουν με τα νεύρα μας και την αντοχή μας. Είναι ότι χειρότερο μπορεί να ζήσει ένας άνθρωπος. Είναι τα στοιχεία που βγαίνουν ανά διαστήματα, είτε κάποια είναι αληθινά είτε όχι, και οι πολιτικοί που βγαίνουν και λένε για εμάς», είπε η Μαρία Κυριακίδη.

    GLEARNET
    «Μετά το μεγάλο συλλαλητήριο πραγματικά ένιωσα τόσο καλά, τόσο ευτυχισμένη, τόσο γαλήνια. Αυτή τη στήριξη την είδα όταν ο κόσμος ήρθε, μας μιλούσε, μας αγκάλιαζε και έβλεπες στα μάτια τους ότι αρχίζουν να καταλαβαίνουν τι περνάμε δύο χρόνια τώρα».

    «Ο μπαμπάς μου ήταν τα πάντα», συμπλήρωσε η Μαρία Κυριακίδη και αναφέρθηκε στις μεγάλες συγκεντρώσεις της Παρασκευής (28/02), τονίζοντας ότι ο κόσμος θα παρευρεθεί για να δηλώσει πως φτάνει με την αδικία και την κοροϊδία.

    «Το να έρθει ο καθένας στο συλλαλητήριο δεν είναι μόνο για εμάς, είναι για όλους μας. Όλοι αυτοί που βρίσκονται σε αυτή τη θέση παίζουν καθημερινά με τις ζωές όλων μας. Φτάνει. Φτάνει να παίζουν με τις ζωές και τις ψυχολογίες μας», κατέληξε.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τι αποκαλύπτουν για εμάς οι πρώην σύντροφοί μας;

    «Μια φορά κι έναν καιρό/ Λίγα λάθη πριν/ Ήμουν...

    Aλλάζει χέρια ένα από τα πιο φημισμένα καφέ – εστιατόρια της Πάτρας! Ποιος το παίρνει! Ανοίγουν νέο κατάστημα οι παλιοί ιδιοκτήτες

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/a%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%cf%87%ce%ad%cf%81%ce%b9%ce%b1-%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%ce%b1%cf%80%cf%8c-%cf%84%ce%b1-%cf%80%ce%b9%ce%bf-%cf%86%ce%b7%ce%bc%ce%b9%cf%83%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%b1-%ce%ba/

    Το πιο βρώμικο σημείο στην κουζίνα δεν είναι αυτό που φαντάζεστε…

    Υπάρχει ένα σημείο στην κουζίνα σας, το πιο βρώμικο...

    Η ιστορία του «εφιάλτη» όλων των οδηγών

    Στις 16 Ιουλίου του 1935 στην πόλη Οκλαχόμα στις...