Τραγωδία στη Χαβάη: Σέρφερ δέχθηκε θανάσιμη επίθεση από καρχαρία – ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

    Ημερομηνία:

    Τραγικό τέλος είχε ένας 56χρονος σέρφερ στη Χαβάη καθώς έχασε τη ζωή του έπειτα από επίθεση καρχαρία. Το σοκαριστικό περιστατικό, όπως μεταδίδει το CNNi, σημειώθηκε την περασμένη Τρίτη (8/12).

    Ο άτυχος σέρφερ, η ταυτότητα του οποίου παραμένει άγνωστη, αφού δέχτηκε επίθεση από τον καρχαρία, μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο. Ωστόσο, πέθανε το βράδυ της Τετάρτης, μια μέρα μετά την επίθεση.

     

    Ο θάνατος του 56χρονου προκάλεσε την επ’ αόριστον διακοπή του επαγγελματικού πρωταθλήματος σερφ γυναικών, όπως αναφέρει η διοργανώτρια αρχή. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ο άτυχος άντρας έκανε σερφ στην περιοχή για διασκέδαση, χωρίς να έχει οποιαδήποτε εμπλοκή στην αθλητική διοργάνωση.

    Η αστυνομία στη Χαβάη δημοσίευσε φωτογραφίες στα social media που δείχνουν τη σανίδα του, της οποίας ένα πολύ μεγάλο μέρος λείπει, προφανώς από το δάγκωμα του καρχαρία.

    Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

     

    Τραγωδία στη Χαβάη: Σέρφερ δέχθηκε θανάσιμη επίθεση από καρχαρία - ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    H Γιορτή Λεμονιού για το προϊόν που ευδοκιμεί στην Αιγιάλεια (Φωτο)

    H 8η Γιορτή Λεμονιού έγινε στη Τέμενη Αιγίου από...

    ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ: Πότε θα παρουσιάσει το βιβλίο του στην Πάτρα

    O Αλέξης Τσίπρας ξεκινά τον κύκλο παρουσιάσεων του βιβλίου...

    Πάτρα: Το μήνυμα του Πρύτανη για το κονσέρτο της Πολυφωνικής – βίντεο

    Εγραψε ο Πρύτανης Χρήστος Μπούρας: Το ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΚΟΝΤΣΕΡΤΟ ''ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΗΣ''...

    Στον πανευρωπαϊκό δικαστικό αγώνα κατά της Βooking 1.000 Eλληνες ξενοδόχοι

    «Κάθε ξενοδόχος που αναλαμβάνει όλα τα κόστη θα πρέπει...