Τραγωδία στην Πτολεμαΐδα: Γυναίκα έχασε την ίδια μέρα σύζυγο και παιδί

    Ημερομηνία:

    Οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει την τοπική κοινωνία της Πτολεμαΐδας. Μία 42χρονη γυναίκα έχασε το βρέφος της, αλλά και τον σύζυγό της, την ίδια ημέρα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, η 42χρονη υπέστη ένα διπλό χτύπημα της μοίρας, καθώς την ίδια ημέρα και σχεδόν την ίδια ώρα, έφυγαν από την ζωή τόσο ο 50χρονος σύζυγός της όσο και το 7,5 μηνών βρέφος τους.

    O 50χρονος αντιμετώπιζε τον τελευταίο μήνα ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και νοσηλευόταν στο «Θεαγένειο», σύμφωνα με τις πληροφορίες. Δυστυχώς, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και εξέπνευσε. Το 7,5 μηνών βρέφος μεταφέρθηκε από την μητέρα του, που βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη, σε νοσοκομείο της συμπρωτεύουσας, με συμπτώματα αναπνευστικής λοίμωξης. Δυστυχώς, όμως, λίγες ώρες μετά το παιδάκι εξέπνευσε.

    Σημειώνεται ότι το βρέφος είχε υποκείμενα νοσήματα, καθώς, όταν γεννήθηκε, τον Ιούλιο του 2023, λόγω αποκόλλησης πλακούντα, είχε διακομισθεί σε κρίσιμη κατάσταση, από την Πτολεμαΐδα στη μονάδα νεογνών του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης και μάλιστα για τη διακομιδή του είχε στηθεί γέφυρα ζωής από δικυκλιστές και περιπολικά της αστυνομίας που συνόδευσαν, τότε, το ασθενοφόρο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάρκινγκ στην Αθήνα: Πόσο κοστίζει μια θέση για στάθμευση σε Κολωνάκι, Γλυφάδα και κέντρο

    Οι δρόμοι γεμίζουν, οι διαθέσιμοι χώροι μειώνονται και το παρκάρισμα, που...

    Μεγανήσι: Πώς τρεις γενιές της οικογένειας Σκλαβενίτη συνέβαλαν στην ανάπτυξη του νησιού

    Η ιστορία ξεκινά το 1950, όταν ένας 17χρονος από...

    Οι αθλητικές μεταδόσεις 13/12/2025

    14:00 Action 24 Αιγάλεω – Καλαμάτα Greek Super League...

    Peter Greene: Πέθανε ο εμβληματικός «κακός» των ταινιών του Χόλιγουντ σε ηλικία 60 ετών – Εντοπίστηκε νεκρός στο διαμέρισμά του

    Νεκρός εντοπίστηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο διαμέρισμά του...