Τραγωδία τα ξημερώματα: Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε 12χρονη

    Ημερομηνία:

    Τα ξημερώματα της Πέμπτης 24 Απριλίου, αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ένας 21χρονος εξετράπη της πορείας του σε διασταύρωση στου Ρέντη και χτύπησε 12χρονο κορίτσι, το οποίο εξέπνευσε λίγη ώρα αργότερα στο νοσοκομείο.

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το τραγικό περιστατικό συνέβη στο ύψος του Ρέντη. Ο 21χρονος οδηγός του αυτοκινήτου σταμάτησε προκειμένου να παρέχει τις πρώτες βοήθειες στην ανήλικη, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε άμεσα στο σημείο.

    Ωστόσο, ήταν ήδη αργά για το 12χρονο κορίτσι, το οποίο άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο. Μάλιστα, ο οδηγός του Ι.Χ. κρατείται και εξετάζεται από αστυνομικούς στο πλαίσιο προανάκρισης που διενεργεί το αρμόδιο αστυνομικό τμήμα. Σύμφωνα με την εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” κάτω από την γέφυρα υπάρχει ένας άτυπος καταυλισμός, όπου φέρεται η ανήλικη να έμενε εκεί με την οικογένειά της.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    «Δεν μπορώ να ξεπεράσω την πρώην μου – Με απατούσε αλλά της δίνω ακόμη χρήματα»

    Δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι που έπειτα από έναν...

    Ο Άγιος Ανδρέας και τα έθιμα που σχετίζονται με τη γιορτή του

    Ο Άγιος Ανδρέας είναι ο προστάτης των ψαράδων και των γεωργών....

    Αυτά τα 6 ζώδια επιλέγουν τη συγχώρεση αντί για την εκδίκηση

    Το πιθανότερο είναι ότι κάποια στιγμή στη ζωή σας, ...

    Μια δικηγόρος διαζυγίων γράφει για τα τρία πιο κοινά λάθη των αντρών που οδηγούν στη διάλυση ενός γάμου

    Κάθε σχέση είναι μοναδική, ωστόσο μια δικηγόρος που αναλαμβάνει...