Τραγωδία τα ξημερώματα: Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε 12χρονη

    Ημερομηνία:

    Τα ξημερώματα της Πέμπτης 24 Απριλίου, αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ένας 21χρονος εξετράπη της πορείας του σε διασταύρωση στου Ρέντη και χτύπησε 12χρονο κορίτσι, το οποίο εξέπνευσε λίγη ώρα αργότερα στο νοσοκομείο.

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το τραγικό περιστατικό συνέβη στο ύψος του Ρέντη. Ο 21χρονος οδηγός του αυτοκινήτου σταμάτησε προκειμένου να παρέχει τις πρώτες βοήθειες στην ανήλικη, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε άμεσα στο σημείο.

    Ωστόσο, ήταν ήδη αργά για το 12χρονο κορίτσι, το οποίο άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο. Μάλιστα, ο οδηγός του Ι.Χ. κρατείται και εξετάζεται από αστυνομικούς στο πλαίσιο προανάκρισης που διενεργεί το αρμόδιο αστυνομικό τμήμα. Σύμφωνα με την εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” κάτω από την γέφυρα υπάρχει ένας άτυπος καταυλισμός, όπου φέρεται η ανήλικη να έμενε εκεί με την οικογένειά της.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μήπως ήρθε η ώρα να μυηθείτε στο αμερικάνικο μπάρμπεκιου;

    Πολύ συχνά χρησιμοποιούμε τον όρο μπάρμπεκιου, εννοώντας γενικώς το ψήσιμο...

    Eurobasket 2025: Η Ελλάδα πρώτο φαβορί για το χρυσό στην ψηφοφορία της FIBA

    Ελλάδα για χρυσό μετάλλιο στο Eurobasket 2025 «βλέπει» ο κόσμος. Η FIBA...

    ΑΝΝΑ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ: Στο 22ο δημοτικό σχολείο για τον αγιασμό

    Εγραψε η αντιπεριφερειάρχης Υγείας Αννα Μαστοράκου: Η αυλή του σχολείου...

    Τραγικό: Ο 21χρονος που κρατείται στις φυλακές Αυλώνα για δήθεν εμπρησμό… κοιμάται στο πάτωμα γιατί δεν υπάρχει κρεβάτι

    O πατέρας του 25χρονου προφυλακισμένου, Θόδωρος Παπανικολάου, μετρά τις...