Τραμπ: «Δεν θα μας χωρίσουν με τον Μασκ» είπε σε κοινή συνέντευξη τους ο πρόεδρος των ΗΠΑ

    Ημερομηνία:

    Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ υπερασπίστηκε τη σχέση του με τον Έλον Μασκ σε κοινή τους συνέντευξη.

    «Ο Έλον με πήρε τηλέφωνο. Μου είπε, “ξέρεις, προσπαθούν να σπείρουν διχόνοια μεταξύ μας”. Του απάντησα “εντελώς”», είπε ο πρόεδρος των ΗΠΑ με βάση ένα απόσπασμα μιας συνέντευξης που παραχώρησε μαζί με τον Μασκ στον υπερσυντηρητικό τηλεοπτικό σχολιαστή Σον Χάνιτι στο Fox News. Ολόκληρη η συνέντευξη των δύο δισεκατομμυριούχων θα μεταδοθεί την Τρίτη.

     “Λένε: “Εκτακτη είδηση”: Ο Ντόναλντ Τραμπ παρέδωσε τον έλεγχο της προεδρίας στον Έλον Μασκ. Ο πρόεδρος Μασκ θα παραστεί σε μια συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου σήμερα στις 20:00, τοπική ώρα», ανέφερε χλευάζοντας ο πρόεδρος των ΗΠΑ με τον Μασκ δίπλα του να γελά.

    Ο Μασκ – αφεντικό των X, Tesla και SpaceX – κι η ομάδα του, που ο πρόεδρος Τραμπ βάφτισε «υπουργείο» κυβερνητικής αποτελεσματικότητας (DOGE), αν και δεν είναι παρά συμβουλευτική επιτροπή, έχουν αναλάβει να περικόψουν δραστικά δημόσιες δαπάνες, ιδίως μειώνοντας κατά πολύ τους 2,3 εκατ. εργαζόμενους στο αμερικανικό δημόσιο.

    Ο Λευκός Οίκος μοιάζει να αδιαφορεί για τις επικρίσεις και τις προειδοποιήσεις για τις συνέπειες που θα έχουν οι απολύσεις και οι περικοπές αυτές ως τώρα.

    «Είναι τόσο προφανές ότι θέλουν να μας διχάσουν»

    Πρωτοσέλιδο του περιοδικού Time εικόνισε τον Μασκ να κάθεται στο Οβάλ Γραφείο, στην θέση του προέδρου.

    «Είναι τόσο προφανές ότι τα Μέσα Ενημέρωσης προσπαθούν να διχάσουν το ντουέτο μας», είπε ο Τραμπ κατά τη συνέντευξή του στο Fox News, με τον Χάνιτι να μιλά για ένα οικοσύστημα Μέσων Ενημέρωσης που επιδιώκει ένα «διαζύγιο» μεταξύ των δύο δισεκατομμυριούχων.

    «Είναι τόσο κακοί σε αυτό. Πίστευα ότι ήταν καλοί σε αυτό. Είναι κακοί, γιατί αν ήταν καλοί, δεν θα ήμουν ποτέ πρόεδρος», συνέχισε ο Ρεπουμπλικάνος μεγιστάνας ένοικος του Λευκού Οίκου. Με τον Μασκ δίπλα να κουνά το κεφάλι του, συμφωνώντας με τον πρόεδρο των ΗΠΑ.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ρεύμα: Σήματα ανόδου των τιμολογίων Μαρτίου δίνει η αύξηση κατά 11,2% στο κόστος χονδρεμπορικής

    Με αύξηση 11,2% «τρέχει» μέχρι στιγμής η τιμή χονδρεμπορικής...

    ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Νέες καταθέσεις για την καταγγελία παρενόχλησης καθηγητριών

    Τελειωμό δεν έχουν οι καταθέσεις για την υπόθεση παρενοχλήσεων...

    ΠΑΤΡΑ – ΦΩΤΟ: Ο αποκριάτικος χορός του Δημάρχου

    Στην πολυχώρο των Παλαιών Σφαγείων, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16...

    Στην ανακρίτρια τη Δευτέρα ο χασάπης του Μεσολογγίου

    Την ερχόμενη Δευτέρα αναμένεται να έρθει στην ανακρίτρια στο Μεσολόγγι, ο...
    Best Shop