Τραμπ: Έχουμε μεγαλύτερα προβλήματα από τον Κιμ Γιονγκ Ουν

    Ημερομηνία:

    Δύο εβδομάδες πριν από τις προεδρικές εκλογές, ο Ντόναλντ Τραμπ προσκλήθηκε από τον δημιουργό podcast Τζο Ρόγκαν, όπου συζήτησε, μεταξύ άλλων, την απειλή της Βόρειας Κορέας του Κιμ Γιονγκ Ουν.

    «Έχουμε μεγαλύτερο πρόβλημα, κατά τη γνώμη μου, με τον εχθρό εντός (των Ηνωμένων Πολιτειών)», είπε ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος.

    «Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα μαζί του, ο Κιμ Γιονγκ Ουν υποστήριξε τον Ντόναλντ Τραμπ. Έχουμε έναν εχθρό από μέσα, έχουμε ανθρώπους που είναι πραγματικά κακοί και που νομίζω ότι θέλουν να αποτύχει αυτή τη χώρα».

    Με αυτόν τον χαρακτηρισμό, ο δισεκατομμυριούχος Τραμπ ορίζει την εγχώρια πολιτική του αντιπολίτευση, ιδιαίτερα τους πιο σκληρούς αντιπάλους του, όπως η πρώην Δημοκρατική Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Νάνσι Πελόζι. Είχε πυροδοτήσει διαμάχη πρόσφατα σύμφωνα με την Washington Post, υποστηρίζοντας ότι «ο στρατός θα μπορούσε να αναπτυχθεί εναντίον αυτών των εσωτερικών εχθρών».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    To «παιχνίδι» των εταιρειών κινητής με τις ανανεώσεις συμβολαίων

    Μπροστά σε ένα φαινόμενο που κρατάει τις ρίζες του...

    Διάσημη ηθοποιός με μελαχρινή καλλονή! Όλο το πικάντικο παρασκήνιο!

    Λένε πως κάθε χωρισμός είναι και μια νέα αρχή!...

    30 Ιανουαρίου 2015 Η αλυσίδα fast food Shake Shack κάνει...

    ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Riviera Tower: Ψήλωσε κι άλλο ο ουρανοξύστης – Αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση, 10 όροφοι απομένουν

    Ένα εντυπωσιακό έργο είναι έτοιμο να ολοκληρωθεί στο Ελληνικό, με...