Τρελό πάρτι στη Μύκονο: Ο ημίγυμνος Derulo και οι καυτές παρουσίες (Φωτό & Βίντεο)

    Ημερομηνία:

    Χιλιάδες θαυμαστές του Jason Derulo, μεταξύ των οποίων αμέτρητες καυτές παρουσίες, συγκεντρώθηκαν στο SantAnna της Μυκόνου για να απολαύσουν live τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη.

    Ο Αμερικανός τραγουδοποιός, στιχουργός και χορευτής στην συναυλία που πραγματοποιήθηκε στο διάσημο beach bar restaurant της Παράγκας εμφανίστηκε στη σκηνή ημίγυμνος, έδωσε τον καλύτερό του εαυτό και προκάλεσε ντελίριο στο πολυπληθές κοινό που δεν σταμάτησε να χορεύει στους ρυθμούς του.

    Ο 33χρονος σούπερ σταρ ήταν πολύ προσιτός με τον κόσμο και έβγαλε άπειρες selfie.

    Ο Derulo έχει 11 πλατινένια singles, 12 δισεκατομμύρια streams, κοντά στα οκτώ δισεκατομμύρια views στο YouTube και πωλήσεις singles που αγγίζουν τις 200 εκατομμύρια παγκοσμίως.

    Στο ενεργητικό του υπάρχουν πολλές επιτυχίες όπως το Talk Drty to me, το Savage Love, το If im lucky και άλλες πολλές.

    Η καριέρα του ξεκίνησε το 2009 οπότε και έγινε γνωστός με το τραγούδι Whatcha say. Πλέον ανήκει στην αφρόκρεμα των παγκόσμιων αστέρων της μουσικής με πάνω από 60 εκατομμύρια followers σε Instagram και TikTok!

    Δείτε το βίντεο του mykonoslive.tv

    Τρελό πάρτι στη Μύκονο: Ο ημίγυμνος Derulo και οι καυτές παρουσίες (Φωτό & Βίντεο) Τρελό πάρτι στη Μύκονο: Ο ημίγυμνος Derulo και οι καυτές παρουσίες (Φωτό & Βίντεο)

    Τρελό πάρτι στη Μύκονο: Ο ημίγυμνος Derulo και οι καυτές παρουσίες (Φωτό & Βίντεο)

    Τρελό πάρτι στη Μύκονο: Ο ημίγυμνος Derulo και οι καυτές παρουσίες (Φωτό & Βίντεο)

    ICECAP
    TAG
    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η βόλτα των Πατρινών στο Δασύλλιο το 1932!

    Η Καρτ ποστάλ που βλέπετε ταχυδρομήθηκε το 1932 από...

    ΚΙ ΑΛΛΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ: Νεκρός οδηγός δικύκλου – Δυστύχημα στο Παμπελοποννησιακό – ΦΩΤΟ

    Νέα τραγωδία στην Πάτρα. Νεκρός ο οδηγός ενός δικύκλου...

    Σύλληψη για λαθρεμπόριο ποτών στην Ηλεία

    Περισσότερες από 100 φιάλες με αλκοολούχα ποτά, φέροντας ετικέτες επώνυμων...

    ΠΑΤΡΑ: Το παλιό αμαξοποιείο που έφτιαχνε τα αμαξώματα επιφανών Ελλήνων – ΦΩΤΟ

    Τα αμαξώματα των πρώτων αυτοκινήτων ήταν κατασκευασμένα από ξύλο....