Τριήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αμπελοκήπων Πατρών

    Ημερομηνία:

    Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αμπελοκήπων Πατρών “Η ΠΡΟΟΔΟΣ”, σας προσκαλεί στις καθιερωμένες τριήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις του στην πλατεία Αμπελοκήπων, που πλέον αποτελούν θεσμό, συνώνυμο της επιτυχίας και σημείο συνάντησης περισσότερων από 3000 φίλων της παράδοσης και του γλεντιού ημερησίως από όλη την Ελλάδα!!

    Το τριήμερο ασταμάτητο γλέντι ξεκινάει την Παρασκευή 30 Αυγούστου με τον Γιάννη Παυλόπουλου, την Σταυρούλα Διαλιάνη και την ορχήστρα τους.
    Το Σάββατο 31 Αυγούστου ακολουθεί γλέντι από τον τόπο μας, αλλά και όλη την Ελλάδα με τον μεγάλο Παναγιώτη Λάλεζα και την ορχήστρα του,και κλείνουμε την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου με το 6ο Φεστιβάλ Παραδοσιακού Χορού, στο όποιο θα συμμετέχουν τα χορευτικά συγκροτήματα του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, του Λαογραφικού Χορευτικού Ομίλου Πατρών, του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγυιάς και Τερψιθέας, του Πολιτιστικού Συλλόγου Σουλίου Πατρών και του Πολιτιστικού Συλλόγου Μύλων Πατρών.
    Φλίγκος
    GLEARNET
    Μετά το πέρας των χορευτικών, το γλέντι κορυφώνεται με πολυμελή παραδοσιακή ορχήστρα!
    Και τις τρεις ημέρες, τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου μας, θα παρουσιάσουν χορούς από όλη την Ελλάδα!
    Ελάτε να ανταμώσουμε και να χορέψουμε με νταούλια και βιολιά!!

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ομόφωνο Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Δυτικής Αχαΐας για την ευλογία των αιγοπροβάτων

    Ομόφωνο ψήφισμα για την ευλογιά των αιγοπροβάτων που έχει...

    Αυτές είναι οι πιο ακριβές τηγανητές πατάτες στον κόσμο!

    Η υπηρεσία Federal Reserve, η οποία παρακολουθεί τον πληθωρισμό...

    Virgin Galactic – Πόσο κοστίζει ένα ταξίδι στο διάστημα

    Με τιμή εκκίνησης τα 450.000 δολάρια για μία θέση,...

    Δήμητρα Ματσούκα: Στη Νέα Υόρκη η ηθοποιός – Απόλαυσε γυμνή τη θέα από το μπαλκόνι της

    Στη Νέα Υόρκη βρέθηκε η Δήμητρα Ματσούκα και δημοσίευσε στα social...