Τροχαίο-Καλό Νερό: Δύο Ηλείες ανάμεσα στους 6 τραυματίες

    Ημερομηνία:

    Δυό Ηλείες, μητέρα και κόρη, βρίσκονται ανάμεσα στους έξι τραυματίες του τροχαίου που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην εθνική οδό Καλό Νερό-Τσακώνα.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι δύο γυναίκες με καταγωγή από χωριό του δήμου Ανδρίτσαινας-Κρέστενας, επέβαιναν σε ένα από τα τρία οχήματα που ενεπλάκησαν στο τροχαίο.

    Φλίγκος

    Πάντα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο οδηγός τους ενός ΙΧ επιχείρησε να προσπεράσει προπορευόμενο όχημα, και κάτω από άγνωστες συνθήκες συγκρούστηκε τόσο με το προπορευόμενο αυτοκίνητο όσο και με αυτοκίνητο που ερχόταν από αντίθετο ρεύμα, στο ύψος του Κακορέματο.

    Από το τροχαίο ατύχημα, τραυματίστηκαν συνολικά 6 άτομα. Με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκαν οι 5 στο νοσοκομείο της Καλαμάτας κι ένας στο νοσοκομείο της Κυπαρισσίας.

    Στο σημείο έφτασαν πυροσβέστες από το Κλιμάκιο Κυπαρισσίας και αστυνομικοί από το Τμήμα Τριφυλίας όπου και ρύθμισαν την κυκλοφορία που για αρκετή ώρα, είχαν δημιουργηθεί μεγάλες ουρές οχημάτων και στα δυο ρεύματα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    NEA ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ: Πρώτη και με διαφορά η ΝΔ – Πίνακες

    Με την ακρίβεια να θεωρείται το πιο σοβαρό πρόβλημα...

    Iταλία: Ο IDF απείλησε και έδιωξε συνεργείο της Rai στην Τζενίν

    Συνεργείο του Rainews24 «δέχτηκε απειλές ενώ τραβούσε πλάνα για ένα ρεπορτάζ...

    Στη φυλακή ο ηγούμενος και ο μοναχός του Μεγάλου Σπηλαίου – “Μέσα” και οι άλλοι 4 για την αρχαιοκαπηλία

    Προφυλακιστέοι κρίθηκαν τα μεσάνυχτα μετά απο απολογίες 13 ωρών,...