Τροχαίο στην Καλαμάτα: Ρομά τραυματίζει οδηγό μηχανής για να αποφύγει έλεγχο και τον εγκαταλείπει (βίντεο)

    Ημερομηνία:

    Σοκαριστικές οι εικόνες που έζησαν όλοι σήμερα το πρωί στους δρόμους της Καλαμάτας. Σκηνές άγριας καταδίωξης κι ένα τροχαίο που οδήγησε στον τραυματισμό ενός 64χρονου οδηγού μηχανής.

    Όλα ξεκίνησαν όταν ένας Ρομά γίνεται αντιληπτός από περίοικο στην Καλλιθέα πως επιχειρεί να μπει σε ένα σπίτι με σκοπό να κλέψει. Η ενημέρωση φθάνει στις αρχές και τελικά αστυνομικοί της ΟΠΚΕ και της ΔΙΑΣ σε έλεγχο τον οποίο πραγματοποίησαν, τον εντόπισαν και επιχείρησαν να τον σταματήσουν. Αυτός ανέπτυξε ταχύτητα και τότε ξεκίνησε ένα ανθρωποκυνηγητό σε κεντρικά σημεία.

    Ο “γνωστός” στις αρχές Ρομά γινόταν επικίνδυνος, οδηγώντας με μανία στους δρόμους της Καλαμάτας, ανάμεσα στον κόσμο, φθάνοντας στο να “καβαλήσει” και στον πεζόδρομο της κεντρικής πλατείας σκορπώντας τον πανικό.

    Το τρομερό ατύχημα ήρθε στην διασταύρωση των οδών Ρουμελιώτη και Παλαιολόγου όπου ο θρασύτατος δράστης μπήκε αντίθετα (!!!) στην οδό Ρουμελιώτη και κινούμενος με ταχύτητα προκάλεσε τον τραυματισμό ενός 64χρονου οδηγού μοτοσικλέτας.

    Το βίντεο είναι σοκαριστικό καθώς δείχνει την σφοδρότητα της σύγκρουσης αλλά και τον θρασύδειλο οδηγό του οχήματος να διαφεύγει τρέχοντας προς άγνωστη κατεύθυνση Το ανθρωποκυνηγητό συνεχίστηκε σε δρόμους της πόλης με την αστυνομία να αναζητά τον δράστη

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΑΧΑΪΑ: “Εφυγε” ο Θόδωρος Τσεντούρος – ΦΩΤΟ

    Γεννήθηκε στα Καλάβρυτα το έτος 1927 από τον Κωνσταντίνο...

    Καύσωνας: Το σύμπτωμα στα χέρια που δείχνει ότι κινδυνεύετε από θερμοπληξία

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%ba%ce%b1%cf%8d%cf%83%cf%89%ce%bd%ce%b1%cf%82-%cf%84%ce%bf-%cf%83%cf%8d%ce%bc%cf%80%cf%84%cf%89%ce%bc%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%b1-%cf%87%ce%ad%cf%81%ce%b9%ce%b1-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b4%ce%b5%ce%af/

    Ιωάννα Τούνη: Διακοπές στη Χαλκιδική με τον μικρό της γιο, Πάρη

    Η Ιωάννα Τούνη έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές...

    Ο Ορφέας Αυγουστίδης στο σινεμά ως Σορίν Ματέι – Ο μακελάρης της οδού Νιόβης

    Μπορεί από την εταιρία παραγωγής Tanweer να έχει ανακοινωθεί...