Τροχαίο στην Κέρκυρα: «Ήταν έγκλημα, πρέπει να υπάρξει τιμωρία» – Ξεσπά ο πατέρας του 31χρονου που σκοτώθηκε

    Ημερομηνία:

    Για ακόμη μία ημέρα η άσφαλτος βάφτηκε με αίμα. Στην Κέρκυρα, ένας 31χρονος έχασε την ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα το βράδυ του Σαββάτου (05/04), στο οποίο τραυματίστηκε ακόμη ένα άτομο, το οποίο μεταφέρθηκε με σοβαρά τραύματα στο νοσοκομείο.

    Συγκεκριμένα, το περιστατικό σημειώθηκε στην εθνική Κέρκυρας-Παλαιοκαστρίτσας, στην περιοχή των Γουβιών, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 51χρονος, συγκρούστηκε με δύο μοτοσικλέτες. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του ενός οδηγού μηχανής και ο τραυματισμός ενός δεύτερου μοτοσικλετιστή.

    Για το δυστύχημα συνελήφθη ο 51χρονος οδηγός του αυτοκινήτου και σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία από το Τμήμα Τροχαίας Κέρκυρας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γυναικοκτονία στον Βόλο: Την Τρίτη η κηδεία της 36χρονης που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της

    Με βουβή οδύνη και βαθιά συγκίνηση, η οικογένεια, οι...

    Βίντεο-σοκ: Κοριτσάκι 3 ετών πήγε στο νοσοκομείο με μαχαίρι καρφωμένο στο κεφάλι – Ατάραχη η μητέρα του

    Ένα βίντεο-σοκ είδε το φως της δημοσιότητας και έκανε...

    Η Πάτρα όμηρος της επικοινωνιακής διαχείρισης του ΚΚΕ

    Του Ανδρέα Κοσμάτου, Γραμματέα της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης «σπιράλ»   Πρόσφατα...

    Αφροδίτη Λατινοπούλου: Κουμπάρα με αρχαίο ελληνικό αέρα

    Ένα ιδιαίτερο γεγονός βίωσε η δυναμική πρόεδρος της Φωνής...