Τρόμος για ζευγάρι, διαρρήκτες τους λήστεψαν μέσα στο σπίτι τους

    Ημερομηνία:

    Στιγμές τρόμου έζησε ζευγάρι στο Αιτωλικό λίγο μετά τις 11:00, βράδυ Τετάρτης όταν και αντίκρισε μπροστά του τρεις διαρρήκτες, οι οποίοι μπούκαραν στο σπίτι τους σπάζοντας την κεντρική πόρτα.

    Οι τρεις άγνωστοι που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με κουκούλες και φορούσαν γάντια απείλησαν το ζευγάρι με πιστόλι.

    ICECAP

    Αφού τους χτύπησαν, πήραν δύο χρυσές αλυσίδες από τον λαιμό της γυναίκας, αξίας περίπου 2000€, καθώς και 4000€ σε μετρητά από συρτάρι κομοδίνου.

    Ο 34χρονος σύζυγός της που έκανε την καταγγελία, ανέφερε ότι όταν οι τρεις άνδρες βγήκαν από το σπίτι, τους περίμενε ένας τέταρτος συνεργός. Με όχημα έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

    Μάλιστα, ο άνδρας φέρεται να τραυματίστηκε ελαφρά στο μάτι από τα χτυπήματα των διαρρηκτών και διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας Αιτωλικού όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μια σύντομη ιστορία των επικίνδυνων άκρων που έχουν φτάσει οι γυναίκες για την ομορφιά

    Σε αυτές περιλαμβάνονται είδη styling μαλλιών, μάσκες και κρέμες...

    Στο στόχαστρο 1,9 εκατ. μικροοφειλέτες του ΕΦΚΑ

    Σαφάρι για την είσπραξη ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το ΚΕΑΟ...

    Τοξικές χημικές ουσίες στα ευρωπαϊκά κρασιά

    Κανονικά λίγο καλό κρασί και μια υπόσχεση «για πάντα»...

    Τα βεγγαλικά «πλήγωσαν» και το φετινό Πάσχα

    «Ματωμένο» ήταν και το φετινό Πάσχα, με τους ειδικούς...