Τσίπρας: Η Βόρεια Μακεδονία να σεβαστεί την Συνθήκη των Πρεσπών

    Ημερομηνία:

    Με τον πρωθυπουργό της Σερβίας Μίλλος Βούτσεβιτς συναντήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας στο περιθώριο της συνεδρίασης της Επιτροπής της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης για τα Δυτικά Βαλκάνια στο Βελιγράδι, όπου συζητήθηκε η σημασία των ελληνοσερβικών σχέσεων και τα μηνύματα της Επιτροπής Δυτικών Βαλκανίων υπέρ της ευρωπαϊκής πορείας των χωρών της περιοχής, της ειρηνικής επίλυσης διαφορών και της οικονομικής συνεργασίας.

    GLEARNET

    Νωρίτερα στο κλείσιμο της συνεδρίασης της Επιτροπής Δυτικών Βαλκανίων στο Βελιγράδι ο Αλέξης Τσίπρας έθεσε ένα στρατηγικό πλαίσιο τριών σημείων για την ευρωπαϊκή προοπτική της περιοχής.

    Στο πλαίσιο αυτό, κατέστησε για άλλη μία φορά σαφές ότι η Βόρεια Μακεδονία δεν θα έχει κανένα ευρωπαϊκό μέλλον αν η νέα κυβέρνησή της δεν σεβαστεί απόλυτα τη Συμφωνία των Πρεσπών.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τα μηνύματα Μητσοτάκη στους αντιπάλους, τα δεξιά στεγανά και οι εντολές στους υπουργούς – Η παρέμβαση στην Κοπεγχάγη

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τα μηνύματα που έστειλε από το υπουργικό συμβούλιο,...

    Οι αθλητικές μεταδόσεις 1/10/2025

    15:00 COSMOTE SPORT 6 HD ATP Masters 1000 2025...

    Πάτρα: Θρήνος για την Ακριβή Κοσπέτα

    Συνεχίζεται ο θρήνος για την 46χρονη μητέρα τεσσάρων παιδιών...

    Θεσσαλονίκη: 27χρονη κατήγγειλε ότι ξυλοκοπήθηκε από τον σύντροφό της επειδή συνάντησε τον πρώην σύζυγό της

    Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της, ο οποίος τη χτύπησε...