Τσίπρας: Το αίτημα του Πάνου Ρούτσι είναι δίκαιο και πρέπει να ικανοποιηθεί

    Ημερομηνία:

    Αιχμές ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με αφορμή την υπόθεση της εκταφής θύματος της τραγωδίας των Τεμπών, στηρίζοντας το σχετικό αίτημα της οικογένειας Ρούτσι.

    «Αν για την κοινωνία η αλήθεια για το έγκλημα των Τεμπών αποτελεί πάνδημη απαίτηση, για τους τραγικούς γονείς είναι αυτονόητο δικαίωμα», σημειώνει ο κ. Τσίπρας, χαρακτηρίζοντας την άρνηση της εκταφής «άλλη μια απόπειρα ταφής της αλήθειας».

    Ο πρώην πρωθυπουργός κάνει λόγο για «δίκαιο αίτημα» του Πάνου Ρούτσι που πρέπει να ικανοποιηθεί πριν βρεθούμε – όπως προειδοποιεί – «μπροστά σε νέες τραγωδίες». Παράλληλα, εξαπολύει σφοδρή κριτική στη Δικαιοσύνη, κατηγορώντας την για «νομικίστικες δικαιολογίες» που επιβεβαιώνουν το έλλειμμα εμπιστοσύνης της κοινωνίας.

    Φλίγκος
    GLEARNET

    «Η δε ακραία υποκρισία μιας κυβέρνησης που έχει διαπράξει σωρεία παρεμβάσεων, και στην υπόθεση των Τεμπών, να επικαλείται τώρα την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης, αποτελεί από μόνη της μια ηχηρή παρέμβαση, αλλά προς την αντίθετη κατεύθυνση», σημειώνει ο κ. Τσίπρας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Ξεσπά η 13χρονη που την υποχρέωσαν να φιλήσει τα πόδια των συμμαθητριών της: Μαμά φοβήθηκα – ΒΙΝΤΕΟ

    Αίσθηση στο πανελλήνιο προκάλεσε το βίντεο με τη 13χρονη στην Πάτρα,...

    Πάτρα: Στο Δημαρχείο οι απόφοιτες Αρσακείου του 1975 (φωτο)

    Πενήντα χρόνια μετά το τελευταίο κουδούνι,  οι απόφοιτες του...

    ΤΩΡΑ – Πάτρα: Θρίλερ στο Βασιλικό – Μπετονιέρα έπεσε από γέφυρα

    Πραγματικό θρίλερ κοντά στο Βασιλικό στις 2 μετά το...