Τσιτσιπάς – Οπέλκα 2-0: Άνετη νίκη και πρόκριση για τον Έλληνα τενίστα στους «16» της Βαρκελώνης

    Ημερομηνία:

    Δίχως να συναντήσει το παραμικρό πρόβλημα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε με 2-0 σετ (6-2, 6-2) του Ρέιλι Οπέλκα και προκρίθηκε στους “16” του του τουρνουά της Βαρκελώνης, όπου θα συναντήσει έναν άλλο Αμερικανό τενίστα, τον Σεμπάστιαν Κόρντα.

    Ο Ρέιλι Οπέλκα είναι ένας τενίστας που βασίζεται σχεδόν αποκλειστικά στο σερβίς του. Κόντρα στον Στέφανο Τσιτσιπά δεν βρέθηκε σε καλή μέρα και έτσι ο Έλληνας τενίστας έκανε… περίπατο.

    ICECAP

    Ο πανύψηλος Αμερικανός τενίστας δεν ήταν ποτέ ιδιαίτερα καλός στις χωμάτινες επιφάνειες, σε αντίθεση με τον Έλληνα πρωταθλητή που πάντα παίζει καλύτερα σ’ αυτή την περίοδο της σεζόν.

    Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε δίχως να ιδρώσει στη φάση των “16”, όπου τον περιμένει ο Σεμπάστιαν Κόρντα.

    Ασφαλώς πρόκειται για ένα δυσκολότερο εμπόδιο, ωστόσο ο Έλληνας πρωταθλητής είναι το απόλυτο φαβορί για να βρεθεί στα προημιτελικά.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το Γυμνάσιο Σαραβαλίου στο πειραματικό κέντρο πυρηνικών ερευνών CERN, στην Ελβετία (ΦΩΤΟ)

    Την Κυριακή 06 Απριλίου 2025 μαθητές και μαθήτριες του...

    Βίντεο από τις πρώτες στιγμές μετά το δυστύχημα στα διόδια Πολυμύλου – Διάσπαρτες φλόγες παντού

    Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης (15/4) στα...

    ΠΑΤΡΑ: “Τηλεφώνησε ο γιoς σου”, στο Επίκεντρο+

    Το αστείο και τρυφερό έργο ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ Ο ΓΙΟΣ ΣΟΥ των Ιγνάθιο...

    «Κοπανατζής» παιδοβιαστής για καφεδάκι – Ο Γιαννιώτης επιχειρηματίας κατηγορείται για τη σεξουαλική κακοποίηση της κορούλας του, όταν εκείνη ήταν 11 ετών

    Λόγω «προβλημάτων υγείας» ο καταδικασμένος για τον βιασμό της κόρης του πα-τέρας δεν… μπόρεσε την...