Τσούχλος: να μην γίνουν εξετάσεις στα σχολεία

    Ημερομηνία:

    «Δεν πρέπει να γίνουν οι προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις» δήλωσε στο ΘΕΜΑ 104.6 ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ, Θεόδωρος Τσούχλος, καθώς όπως είπε τα σχολεία είναι κλειστά επί πέντε μήνες.

    «Είναι λάθος να γίνουν οι εξετάσεις μετά από όλη αυτή την αναστάτωση και τη χωλαίνουσα διαδικασία», ανέφερε χαρακτηριστικά.

    Αναφορικά με την παράταση της σχολικής χρονιάς, που προανήγγειλε την Τετάρτη η Νίκη Κεραμέως, είπε ότι «οι εξετάσεις είναι δυο βδομάδες, περί τα τέλη Μαΐου με αρχές Ιουνίου. Μπορούν να είναι δέκα ημέρες επιπλέον μαθήματος για να καλυφθούν τα κενά».

    Εξέφρασε παράλληλα την ελπίδα τα σχολεία θα ανοίξουν αν όχι στις 29 Μαρτίου, τουλάχιστον στις 5 Απριλίου.

    Ο κ. Τσούχλος σημείωσε ακόμη ότι υπάρχει κόπωση στους μαθητές λόγω της τηλεκπαίδευσης, λέγοντας χαρακτηριστικά «τώρα που μπαίνουμε στην ανοιξη είναι η κατάλληλη εποχή να ανοίξουν τα σχολεία αλλά με μέτρα».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    CNN: Ο Χέγκσεθ «πάγωσε» την αποστολή όπλων στην Ουκρανία χωρίς να ενημερώσει τον Λευκό Οίκο

    Σύγχυση και έντονη κινητοποίηση προκάλεσε στην Ουάσιγκτον η απόφαση...

    Την Παρασκευή 11 Ιουλίου αρχίζει η κατάθεση των όπλων από το ΡΚΚ, ανακοίνωσε το φιλοκουρδικό κόμμα DEM

    Τα μέλη του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK) θα αρχίσουν να...

    Ελένη Γερασιμίδου: «Δεν θα κατασπαράξω την Γλυκερία, αλλά δεν συμφωνώ με αυτό που έκανε»

    «Δεν ξέρω αν θα είμαι του χρόνου με τον Λάκη...

    Επανέρχονται οι πτήσεις της AEGEAN από και πρός Βηρυτό, Ερμπίλ, Αμμάν

    Από τις 10 Ιουλίου και μετά, η AEGEAN επαναφέρει...