Τύχη βουνό για 14χρονο – Του καρφώθηκε ακόντιο στον λαιμό και επέζησε

    Ημερομηνία:

    Τύχη βουνό είχε ένας 14χρονος στην Ινδία όταν την ώρα που βρισκόταν σε γήπεδο, του καρφώθηκε στο λαιμό ακόντιο που είχε πετάξει άλλος ανήλικος, χωρίς ωστόσο να κινδυνεύσει η ζωή του.

    Το ατύχημα σημειώθηκε στις 17 Δεκεμβρίου σε λύκειο στην Ινδία με θύμα τον 14χρονο Σαντανάντ Μεχέρ με το ακόντιο να διαπερνά τον λαιμό του.

    Βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα έχει καταγράψει τη στιγμή που ο 14χρονος μεταφέρεται με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο ενώ με το ένα του χέρι κρατάει το ακόντιο που έχει διαπεράσει τον λαιμό του.

    Teen impaled by javelin in freak accident at school | New York Post

     

    Οι γιατροί που διαχειρίστηκαν το περιστατικό κατάφεραν να αφαιρέσουν το ακόντιο με το 14χρονο αγόρι να μην υφίσταται κάποιο τραύμα που θα του άφηνε μακροχρόνια προβλήματα υγείας.

    akontio-india
    akontio-india2
    akontio-india3

    Μέχρι στιγμής, πάντως, οι συνθήκες του ατυχήματος παραμένουν αδιευκρίνιστες καθώς δεν έχει απαντηθεί αν στο γήπεδο του σχολείου βρίσκονταν καθηγητές για να επιβλέπουν τους μαθητές με τις ινδικές αρχές να διεξάγουν έρευνες.

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Θρήνος για αξιαγάπητο και πολυτάλαντο καθηγητή – ΦΩΤΟ

    Με βαθιά θλίψη η εκπαιδευτική κοινότητα της Αχαΐας αποχαιρετά τον...

    ΠΑΤΡΑ: Ξανά δίκη για δύο Πατρινούς! Είχαν αθωωθεί ομόφωνα για σκληρά ναρκωτικά αλλά ο Αρειος Πάγος έχει άλλη άποψη!

    Μέλη εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε «σκληρά» ναρκωτικά στην Αχαΐα...
    Best Shop