Τυφώνας Μίλτον: Συντρίμμια χτύπησαν δημοσιογράφο του CNN σε ζωντανή μετάδοση

    Ημερομηνία:

    Δραματικές είναι οι εικόνες που έρχονται από τη Φλόριντα, στις ΗΠΑ, όπου ο τυφώνας Μίλτον χτυπά τα παράλια της περιοχής με ανέμους που ξεπερνούν τα 205 χλμ/ώρα.

    Χαρακτηριστική είναι η σκηνή που έχει καταγραφεί στην περιοχή Bradenton, με «πρωταγωνιστή» έναν δημοσιογράφο του CNN που δέχεται στο πρόσωπο ένα αντικείμενο, την ώρα που μεταδίδει ζωντανά τις εξελίξεις από το πέρασμα του τυφώνα Μίλτον, στη Φλόριντα.

    Όπως φαίνεται στο βίντεο, κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης, ο Άντερσον Κούπερ χτυπήθηκε από συντρίμμια. Ωστόσο, συνέχισε να μεταδίδει ακόμα και μετά το χτύπημα.

    Ο τυφώνας – τέρας έφτασε στη Φλόριντα, με ανέμους πάνω από 205 χλμ/ώρα να χτυπούν τα παράλια της περιοχής. Το Εθνικό Κέντρο Κυκλώνων των ΗΠΑ (National Hurricane Center / NHC) ενημέρωσε πως ο τυφώνας Μίλτον έφθασε κοντά στη νήσο Σιέστα Κι.

     

    Εξασθενημένος στην Κατηγορία 3 της πεντάβαθμης κλίμακας Σαφίρ-Σίμπσον, ο Μίλτον εξακολουθεί να θεωρείται εξαιρετικά επικίνδυνος και ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν προειδοποίησε πως αναμένεται να είναι «ένας από τους πιο καταστροφικούς τυφώνες στη Φλόριντα εδώ και έναν αιώνα».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η Εριέττα Κούρκουλου αποκάλυψε ότι οι πρώην της είχαν πρόβλημα με την οικονομική της επιφάνεια

    Μία πολύ ειλικρινή εξομολόγηση για τους ανθρώπους που έχουν...

    Κλιμάκιο της Νίκης από την Αχαΐα σε διημερίδα με θέμα την οικογένεια

    Κλιμάκιο της Νομαρχιακής Κοινότητας Αχαΐας της «ΝΙΚΗΣ», με επικεφαλής...