Τζένη Μπαλατσινού: «Κινδύνευσε πάρα πολύ στη γέννα»

    Ημερομηνία:

    Για το τάμα που έχει κάνει η Τζένη Μπαλατσινού μίλησαν στον αέρα του Happy Day, με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να επιβεβαιώνει πως η Τζένη όντως κινδύνευσε πάρα πολύ στη γέννα. «Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας έχουν περάσει τα πολύ δύσκολα, τα έχουν αφήσει πίσω τους και τους αξίζει κάθε ευτυχία. Μου έλεγε ένας φίλος που τους ξέρει καλά ότι όντως η Τζένη κινδύνευσε πάρα πολύ, έκανε τον Υπουργό Υγείας να φοβηθεί κάποια στιγμή για το αν όλα θα πάνε καλά», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

    Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πρόσθεσε στη συνέχεια για τη Τζένη Μπαλατσινού: «Αλλά επειδή και η Τζένη είναι ένας άνθρωπος πολύ πνευματικός, που πιστεύει εννοώ στο Θεό, και έχει κάνει και δουλειά με τον εαυτό της, όλα πήγαν καλά και δεν είναι τυχαίο που θέλει να εκπληρώσει το τάμα της. Της ευχόμαστε τα καλύτερα, φυσικά και στους δύο και στο παιδάκι τους».

     

    https://www.youtube.com/watch?v=HVGsFTytc7o&feature=emb_title

     

     

     

     

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Παρά Πέντε: Οι ηθοποιοί που δεν θα δούμε στο επετειακό επεισόδιο – Ποιοι «έφυγαν» τα τελευταία χρόνια

    Η επίσημη ανακοίνωση για την επιστροφή του «Παρά Πέντε»...

    ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΥΠΟΘΕΣΗ: Εκρυψαν την γουρούνα στο μαντρί… και το παιδάκι πέθαινε!

    Ανατροπή στην υπόθεση του θανάτου του 3χρονου στη Δυτική...

    Εργαστήριο δεξιοτήτων από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στην έκθεση Philoxenia – Hotelia 2025, στο πλαίσιο  του έργου HERIT ADAPT

    Με επίκεντρο τον Ναό του Επικούριου Απόλλωνα, Μνημείο Παγκόσμιας...