Τζένη Μπαλατσινού – Βασίλης Κικίλιας: Πότε και πού θα γίνει η βάπτιση του γιου τους

    Ημερομηνία:

    Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας ετοιμάζουν τη βάπτιση του πέντε μηνών γιου τους. Σύμφωνα το Secret το ζευγάρι πρόκειται να βαπτίσει τον γιο του το καλοκαίρι στην Πάτμο.

    Εδώ και πολλά χρόνια η Πάτμος είναι το καταφύγιο της Τζένης Μπαλατσινού και επιλέγει να περνάει εκεί τις καλοκαιρινές της διακοπες. Ο Κικίλιας junior θα πάρει το όνομα Παναγιώτης Αντώνιος. Το Παναγιώτης προέρχεται από τον πατέρα του υπουργού Υγείας, ενώ το δεύτερο όνομα από ένα τάμα που είχε κάνει η Τζένη Μπαλατσινού στο εκκλησάκι του Αγίου Αντωνίου στο Μοναστήρι του Ευαγγελισμού, στην Πάτμο.

    Το ζευγάρι θέλει να κάνει τη βάπτιση σε πολύ στενό κύκλο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι νονά θα είναι η πολύ καλή φίλη της Τζένης Μπαλατσινού, Βιολέτα Λάππα, ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να είναι και άλλοι νονοί.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δυναμική η παρουσία του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου στην 89η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης – ΦΩΤΟ

    Παρουσία Πρωθυπουργού και Υπουργού Παιδείας Με ιδιαίτερη επιτυχία και...

    Θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο: Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή η φωτορεπόρτερ Μαρία Μαρόγιαννη

    Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή η φωτορεπόρτερ του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων Μαρία Μαρόγιαννη,...

    Δεύτερο «μπαμ» στο Eurobasket 2025: Η Γεωργία κέρδισε 80-70 την Γαλλία και προκρίθηκε πανηγυρικά στα προημιτελικά

    Η Γεωργία έκανε το δεύτερο μπαμ στο Eurobasket 2025. Λίγες ώρες...

    Νησάκι Κουκουμίτσα: Το σμαράγδι της Βόνιτσας (βίντεο)

    Μπροστά από την παραθαλάσσια πόλη της Βόνιτσας, στον Αμβρακικό...