Βαγγέλης Μαρινάκης: Το λευκό τριαντάφυλλο στο μνημείο των θυμάτων της Θύρας 7

    Ημερομηνία:

    Ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, βρέθηκε – όπως κάνει κάθε χρόνο – στο μνημείο των θυμάτων της Θύρας 7 στο Γεώργιος Καραϊσκάκης και άφησε ένα λευκό τριαντάφυλλο για να τιμήσει τα 21 αδικοχαμένα παιδιά της τραγωδίας του 1981.

    Επίσης ο Ολυμπιακός στη μνήμη των θυμάτων της «Θύρας 7» πραγματοποίησε το Σάββατο την καθιερωμένη εθελοντική αιμοδοσία στον χώρο του Μουσείου, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

    Λόγω των περιοριστικών μέτρων και για την ασφάλεια των αιμοδοτών, η αιμοδοσία έγινε με ραντεβού και η συμμετοχή ήταν τόσο μεγάλη, που δημιουργήθηκε λίστα αναμονής.

    Η ετήσια αιμοδοσία στην μνήμη των θυμάτων της «Θύρας 7» έγινε σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Μεταξά.

    Βαγγέλης Μαρινάκης: Το λευκό τριαντάφυλλο στο μνημείο των θυμάτων της Θύρας 7

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΑΥΤΟΠΤΕΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ: Τι λένε για τον φωτογράφο που τράβηξε την φωτογραφία με τον 25χρονο

    Το flamis.gr έχει εξασφαλίσει τις καταθέσεις των δύο βασικών...

    AXA:IA: Πολιτιστικές Εκδηλώσεις στο Σκιαδά στις 23 και 24 Αυγούστου

    Οι εκδηλώσεις και οι εορτασμοί παίζουν σημαντικό ρόλο στη...

    AXAΪΑ: Εορτάζει η Ιερά Μονή Νοτενών στο Σκιαδά

    Πλήθος πιστών προσέρχονται στην Μονή Κοιμήσεως Θεοτόκου Νοτενών αποδίδοντας...