Βαριές κατηγορίες στου Αιγιώτες για τα επεισόδια! Γυναίκα κατηγορείται για προσπάθεια αφαίρεσης όπλου – Δικογραφία και σε δύο παίκτες του Παναιγιαλείου

    Ημερομηνία:

    Στον Εισαγγελέα οδηγηθηκαν το μεσημέρι οι 4 συλληφθέντες για τα επεισόδια στο “Κάνιστρας”. Θα κρατηθούν και θα οδηγηθούν αύριο στη 1:30 στο αυτόφωρο.

    Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ

    Συνελήφθησαν, χθες, το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, τέσσερα άτομα (τρεις άνδρες και μια γυναίκα) σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, για τα κατά περίπτωση αδικήματα, της παραβίασης της νομοθεσίας για την οπαδική βία, της απόπειρας κλοπής, της βίας κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της εξύβρισης.

    Παράλληλα, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο παικτών, της φιλοξενούμενης ομάδας για τα αδικήματα της παραβίασης της νομοθεσίας για την οπαδική βία, της βίας κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

    Φλίγκος

     

    Ειδικότερα, χθες το απόγευμα στην Πάτρα, κατά τη λήξη ποδοσφαιρικού αγώνα, συνεπλάκησαν οι οπαδοί των δύο ομάδων, ενώ φίλαθλοι, παίκτες και παράγοντες της φιλοξενούμενης ομάδας, επιτέθηκαν με σφοδρότητα στις αστυνομικές δυνάμεις, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τέσσερις αστυνομικοί.

     

    Από αστυνομικές δυνάμεις της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, συνελήφθησαν άμεσα οι τέσσερις κατηγορούμενοι, που συμμετείχαν στην ομάδα των ατόμων που συνεπλάκησαν με τους φιλάθλους και βιαιοπράγησαν σε βάρος των αστυνομικών. Η συλληφθείσα κατηγορείται επιπλέον ότι αποπειράθηκε να αφαιρέσει από τραυματισμένο αστυνομικό, το υπηρεσιακό του όπλο.

    Παράλληλα, από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πατρών, ταυτοποιήθηκαν τα πλήρη στοιχεία δύο παικτών της φιλοξενούμενης ομάδας, που συμμετείχαν στα επεισόδια, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για να ταυτοποιήθουν και οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο Ιάσων Φωτήλας στην επέτειο των 127 ετών ανεξαρτησίας των Φιλιππίνων – ΦΩΤΟ

    Εγραψε ο υφυπουργός Πολιτισμού Ιάσων Φωτήλας: Στην σημαντική εκδήλωση...

    Πάτρα: “Άγιο” είχε ποδηλάτης στον παραλιακό ποδηλατόδρομο – Τραυματίστηκε ελαφρά

    Άγιο” είχε ένας ποδηλάτης το απόγευμα της Δευτέρας στον...

    ΠΑΤΡΑ: Δεν τα κατάφερε η Αθηνά Παναγοπούλου – Θρήνος για την γνωστή μηχανικό – ΦΩΤΟ

    Θλίψη σκόρπισε στην Πάτρα η είδηση του θανάτου της...

    Καλλίπολις: 2965 άτομα συμμετείχαν στις δράσεις του Κέντρου Πρόληψης Αχαΐας τον Μάιο 2025

    322 Γονείς Υλοποίηση 12 επιμορφωτικών συναντήσεων για γονείς και...