Βάσια Παναγοπούλου: «Αυτό στα δικά μου μάτια τον Άρη Σερβετάλη τον αθωώνει»

    Ημερομηνία:

    Η Βάσια Παναγοπούλου και ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μίλησαν το μεσημέρι της Τετάρτης στο Tlive με την Τατιάνα Στεφανίδου στον Alpha. Οι δύο καλλιτέχνες, που έχουν βρεθεί και στην πλευρά του θεατρικού παραγωγού, τοποθετήθηκαν για την αποχώρηση του Άρη Σερβετάλη από παράσταση εξαιτίας της διάθεσης του να μη συμμετάσχει στον διαχωρισμό των θεατών.

    Πιο συγκεκριμένα, η Βάσια Παναγοπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είναι πολύ δύσκολο γιατί βρεθήκαμε να έχουμε όλοι άποψη στο τι κάνει ο συνάδελφος μας».

    «Εμένα αυτό που με στεναχωρεί ιδιαιτέρως είναι ότι διαβλέπω μία ανθρωποφαγική τάση και είμαστε όλοι έτοιμοι να ρίξουμε το ανάθεμα σε αυτό. Ήταν άποψη του να μείνει ανεμβολίαστος και ήταν σεβαστή. Ακόμα πιο σεβαστό είναι όταν το λες εγκαίρως στην παραγωγή και προειδοποιείς. Αυτό είναι που στα δικά μου μάτια τον κ. Σερβετάλη τον αθωώνει, γιατί το είχε πει και είχε προειδοποιήσει»

    «Aπό την αρχή της πανδημίας το θέατρο έχει δοκιμαστεί περισσότερο από οποιοδήποτε άλλον εργασιακό χώρο» υπογράμμισε σε άλλο σημείο η ηθοποιός και παραγωγός στη μεσημεριανή εκπομπή του Alpha.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Χριστίνα Αλεξοπούλου: Λύση για τη δόμηση στους μικρούς οικισμούς

    Με τη νομοθετική ρύθμιση που κατέθεσε η Κυβέρνηση του...

    Δάφνη: Απειλούσε τους υπαλλήλους με μαχαίρι και άδειαζε τα ταμεία καταστημάτων – Βίντεο από τη δράση 34χρονου ληστή

    Έβαζε στο στόχαστρο καταστήματα ψιλικών, περίπτερα και φαρμακεία, ζωνόταν με ένα...

    ΠΑΤΡΑ: Οι φίλοι του κινηματογράφου γέμισαν το αίθριο του Νέου Δημαρχείου

    H σύγχρονη «Οδύσσεια» δύο νέων ανθρώπων, έτσι όπως αυτή...

    Αργολίδα: Νεκρός άνδρας από πτώση σε πηγάδι

    Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ένας άνδρας από πηγάδι...