Βασίλειος Κωστέτσος: «Ελλάδα η χώρα που ακόμα φορά τον “φερετζέ” του π@ύστη»

    Ημερομηνία:

    Ο σχεδιαστής μόδας Βασίλειος Κωστέτσος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πήρε θέση εναντίον του καθηγητή ο οποίος επιτέθηκε λεκτικά σε μαθητή της Α’ Λυκείου, επειδή εμφανίστηκε με φούστα στο σχολείο.

    «Ελλάδα η χώρα που ακόμα φορά τον “φερετζέ” του π@ύστη»

    «Ελλάδα η χώρα που ακόμα φορά τον “φερετζέ” του π@ύστη Όταν εν έτη 2022, επαναλαμβάνω εν έτη 2022. Στην Ελλάδα ακόμα κρίνουν και χαρακτηρίζουν κάποιοι την σεξουαλική ταυτότητα κάποιου από την εξωτερική του εμφάνιση ή από το επάγγελμά του. Σχετικά με τον μαθητή που φόρεσε φούστα. Όταν υποτιθέμενοι άλλοι σοβαρών και καλά επαγγελμάτων με κοστούμια είναι τίγκα στην παιδεραστία και στα ναρκωτικά, όργια και τρα@@@κια. Δεν έχω να πω κάτι άλλο από το να λέω ότι μένω, κρίνομαι και ζω στην μπου@@@@λας».

    Φοράς φούστα είσαι πούστης, φορούσες σκουλαρίκια, piercing ήσουν π@ύστης. Είχες τατουάζ κάποτε ήσουν εγκληματίας . Βάφτηκες είσαι π@ύστης. Είσαι σχεδιαστής είσαι π@ύστης. Είσαι κομμωτής είσαι π@ύστης. Φοράς κοστούμια γραβάτα οι ράσα είσαι άνδρας.

    Άσχετα αν είσαι παιδεραστής, διακινητής ναρκωτικών, βιαστής το θέμα είναι να φορά γραβάτα. Κοινώς μπου@@@@λας. Το Υπουργείο Παιδείας άραγε τι κάνει;;; λανσάρει ακόμα… γραβάτες. Είδαμε και τους δικαστικούς, τους πολιτικούς και τους παπάδες. Τρα@@@κια, παιδεραστίες, ναρκωτικά, βιασμοί. Βέβαια πάντα με κουστούμι, γραβάτα και ράσα», έγραψε χαρακτηριστικά ο Βασίλειος Κωστέτσος.

    Δείτε εδώ

    Βασίλειος Κωστέτσος: «Ελλάδα η χώρα που ακόμα φορά τον “φερετζέ” του π@ύστη»Βασίλειος Κωστέτσος: «Ελλάδα η χώρα που ακόμα φορά τον “φερετζέ” του π@ύστη» 

    TAGS:

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πώς βγήκε το τραγούδι ο Γιάννης ο φονιάς παιδί μιας Πατρινιάς – Η αληθινή ιστορία

    «Καλοκαίρι του '74 φτάνω στην Αθήνα. Ψάχνω για δουλειά. Ανεβαίνοντας...

    Έξυπνα ρολόγια: Το μέλλον της υγείας και η αμηχανία των γιατρών

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%ad%ce%be%cf%85%cf%80%ce%bd%ce%b1-%cf%81%ce%bf%ce%bb%cf%8c%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf-%ce%bc%ce%ad%ce%bb%ce%bb%ce%bf%ce%bd-%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%85%ce%b3%ce%b5%ce%af%ce%b1%cf%82-%ce%ba%ce%b1/

    Βουλή: Δεν αποκλείουν αιφνιδιασμό με τον εκλογικό νόμο

    Καμπανάκια χτυπούν στην αντιπολίτευση με αφορμή τη συζήτηση που...