Βασίλειος Κωστέτσος: «Το άγχος μου για να φέρω μοντέλα από το εξωτερικό με έκανε να χάσω τα μαλλιά μου»

    Ημερομηνία:

    Συνέντευξη έδωσε ο Βασίλειος Κωστέτσος κι αναφέρθηκε στη μεταμόσχευση μαλλιών που έκανε πρόσφατα.

    Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό μας» και αρχικά, αναφέρθηκε στις πρώτες ημέρες μετά τη μεταμόσχευση.

    «Τις τρεις πρώτες ημέρες, πρέπει να φοράς ένα κολάρο για να μην πηγαίνει το κεφάλι δεξιά κι αριστερά και δημοσιουργήσει πρόβλημα στα μοσχεύματα. Οπότε, το πρήξιμο αντί να φύγει κατευθείαν κάτω, μαζεύτηκε στα μάγουλα. Ευτυχώς, γιατί δεν πήγε στα μάτια μου. Όλα πήγαν καλά», είπε.

    ICECAP

    Όσο για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται στα social media, εξήγησε πως δεν καταλαβαίνει γιατί να μπει κανείς στον κόπο, ενώ σημείωσε πως δεν απαντάει.

    «Δεν μου αρέσουν εκείνοι που γράφουν κακεντρεχή σχόλια. Εγώ δεν μπαίνω στο προφίλ σου να σε ενοχλήσω, οπότε δεν καταλαβαίνω γιατί να ασχοληθείς εσύ μαζί μου, χωρίς να με γνωρίζεις και ξαφνικά, να γράφεις χυδαία σχόλια από κάτω. Εγώ δεν απαντώ, γιατί τα εμμονικά άτομα δεν μπορούν να αλλάξουν την εμμονή τους. Τους μπλοκάρω και τελειώνει εκεί», εξήγησε.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πόσο τυχαίο είναι ότι βγήκε στην Ελλάδα η έκφραση «γερό κόκαλο»;

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%cf%80%cf%8c%cf%83%ce%bf-%cf%84%cf%85%cf%87%ce%b1%ce%af%ce%bf-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%cf%8c%cf%84%ce%b9-%ce%b2%ce%b3%ce%ae%ce%ba%ce%b5-%cf%83%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b4/

    Ξοδέψαμε περισσότερα από το εισόδημά μας – Αρνητική η αποταμίευση στην Ελλάδα

    Περισσότερα από το εισόδημά τους ξόδεψαν οι Ελληνες τους...

    Μονακό – Μπαρτσελόνα: Η ομάδα του Σπανούλη ετοιμάζεται για Άμπου Ντάμπι

    Η Μονακό δεν επέτρεψε σε κανένα σημείο του Game...

    Το πρώτο Briefing για τους πολίτες εγκαινίασε ο Παύλος Μαρινάκης (βίντεο)

    Ένα εναλλακτικό briefing εγκαινιάζει ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ...