Βασιλιάς Κάρολος: Συναντήθηκε με τον γιο του Χάρι στο Μπάκιγχαμ

    Ημερομηνία:

    Σε μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί προχώρησε γερμανική εφημερίδα Bild η οποία γράφει ότι λίγες ώρες πριν την στέψη του ο Βασιλιάς Κάρολος είχε συνάντηση με τον γιο του πρίγκιπα Χάρι στο παλάτι του Μπάκιγχαμ.

    Τo δημοσίευμα κάνει λόγο ότι ο δούκας του Σάσεξ ταξίδεψε από την Καλιφόρνια για να παραστεί στη στέψη του πατέρα του και πέρασε τις πύλες του Μπάκιγχαμ με ένα μαύρο αυτοκίνητο.

    Οπως αναφέρει ο ανταποκριτής της Bild στη Βρετανία ρώτησε αστυνομικό που βρισκόταν μπροστά από την επίσημη κατοικία του Βασιλιά Καρόλου αν μέσα στο αυτοκίνητο ήταν ο πρίγκιπας Χάρι.

    Φλίγκος

    Η απάντησή του ήταν «ναι», αναφέρει το δημοσίευμα της Bild. Σε ερώτηση προς το Μπάκιγχαμ, το παλάτι απάντησε: «Ουδέν σχόλιο».

    Να επισημανθεί ότι ότι ο Χάρι αποφάσισε να παραβρεθεί στη στέψη του πατέρα του, μόνο για λίγες ώρες, δίχως να έχει στο πλευρό του τη Μέγκαν Μαρκλ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Το ελληνικό νησί που λατρεύουν οι κυνηγοί θησαυρών του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου

    Οι κυνηγοί θησαυρών του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου λατρεύουν αυτό...

    Πώς το matcha έγινε ο «πράσινος χρυσός» – Από την Ιαπωνία στο TikTok

    Η Ιαπωνία καταναλώνει matcha από τον 12ο αιώνα, αλλά...

    AXAΪΑ: Προχωρά το πρότζεκτ του πεντάστερου – ΦΩΤΟ

    Όχι μόνο δεν εγκαταλείπει τη μίσθωση των εγκαταστάσεων του...

    Η Πάτρα γίνεται καμβάς – Έρχεται το ArtWalk 10

    Η Πάτρα ετοιμάζεται να φιλοξενήσει για δέκατη (10η) συνεχή...