Βασίλης Κικίλιας για Κολωνό: Έχω αρρωστήσει, να βγουν στη δημοσιότητα τα ονόματα των 213

    Ημερομηνία:

    Αδιανόητο χαρακτήρισε το γεγονός πως δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα τα ονόματα των 213 ανδρών που βίασαν ή ήθελαν να βιάσουν το 12χρονο κοριτσάκι στον Κολωνό ο υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας. «Έχω αρρωστήσει», είπε.

    Ο Βασίλης Κικίλιας, βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (11.10.2022) στην εκπομπή Σήμερα στον ΣΚΑΪ και εκεί, φυσικά, αναφέρθηκε στην υπόθεση με το βιασμό και την εκπόρνευση της 12χρονης στον Κολωνό, που έχει σοκάρει τον πανελλήνιο.

    «Ως γονιός και πατέρας έχω αρρωστήσει με αυτά που έχουν συμβεί σε αυτό το κοριτσάκι, δεν το χωράει το μυαλό μου. Η Δικαιοσύνη και η πολιτεία κρίνονται από το πως θα χειριστούν την υπόθεση αυτή και είναι απαίτηση να βγουν στη δημοσιότητα όλα τα όνομα αυτών που κακοποίησαν αυτή την ευαίσθητη ψυχή», είπε ο Βασίλης Κικίλιας.

    Και πρόσθεσε: «Δεν το αντέχει το στομάχι κανενός φυσιολογικού ανθρώπου αυτό που έχει γίνει στον Κολωνό».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ζελένσκι: Νέα τριμερής συνάντηση Ουκρανίας, ΗΠΑ και Ρωσίας στο Αμπού Ντάμπι στις 4 Φεβρουαρίου

    ΗΠΑ, Ρωσία και Ουκρανία αναμένεται να κάτσουν ξανά στο τραπέζι του...

    Απίθανο σκηνικό σε αγώνα πυγμαχίας: Αθλητής δέχθηκε μπουνιά και του έφυγε η περούκα

    Στη Νέα Υόρκη σε αγώνα πυγμαχίας ανάμεσα στον Τζάρελ Μίλερ και...

    Σία Κοσιώνη: «Ο Ιανουάριος ήταν δύσκολος αλλά τα καταφέραμε» έγραψε για την περιπέτεια υγείας της

    Η Σία Κοσιώνη αναρρώνει σε ιδιωτικό νοσοκομείο και όπως φαίνεται μετράει...

    Θρίλερ στη Νέα Πέραμο: Νεαρός άνδρας εντοπίστηκε νεκρός

    Συναγερμός σήμανε την Κυριακής 01.02.2026, για σορό που εντοπίστηκε από περαστικό...