Βασίλης Κικίλιας: Η πρώτη φωτογραφία με τη Τζένη Μπαλατσινού λίγες μέρες μετά τη γέννηση του γιου τους

    Ημερομηνία:

    Τις πιο ευτυχισμένες ημέρες της ζωής τους διανύουν ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού την τελευταία εβδομάδα αφού ανήμερα των Χριστουγέννων στη ζωή ήρθε ο γιος τους.

    Πριν λίγα λεπτά και με αφορμή τόσο την είσοδο του νέου έτους αλλά και τις ευχές που δέχθηκε για την ονομαστική του εορτή ο Βασίλης Κικίλιας προχώρησε σε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση. Συγκεκριμένα, ο Υπουργός Υγείας δημοσίευσε μια φωτογραφία με τη Τζένη Μπαλατσινού και τα δυο τους σκυλιά ευχαριστώντας όλους όσους του ευχήθηκαν αλλά και στέλνοντας το δικό του μήνυμα για τη νέα χρονιά.

    “Σας ευχαριστώ για όλες τις ευχές σας και τα υπέροχα μηνύματα σας! Καλή χρονιά σε εσάς, τις οικογένειές σας και τους ανθρώπους που αγαπάτε. Μια χρονιά ελεύθερη και ανθρώπινη που θα μας φέρει πάλι κοντά” έγραψε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Κικίλιας.

    Βασίλης Κικίλιας: Η πρώτη φωτογραφία με τη Τζένη Μπαλατσινού λίγες μέρες μετά τη γέννηση του γιου τους

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Μητσοτάκης: Η ΝΔ είναι το κόμμα της οικογένειας

    Συναντήσεις με πολίτες είχε το πρωί του Σαββάτου ο...

    Επτά επαγγέλματα που κινδυνεύουν περισσότερο από την Τεχνητή Νοημοσύνη μέσα στο επόμενο έτος

    Η Τεχνητή Νοημοσύνη μπαίνει με ταχύτητα σε όλο και περισσότερους εργασιακούς...

    Αυτοί είναι οι πλουσιότεροι συγγραφείς στον κόσμο – Αμοιβές που «ζαλίζουν»

    Τα τελευταία χρόνια, ολοένα και περισσότεροι αστέρες του Χόλυγουντ αποφασίζουν να...

    Γιατί οι αρχαίοι Έλληνες έκαναν πρόταση γάμου πετώντας ένα μήλο στις αγαπημένες τους;

    Ο θεσμός του γάμου είναι αρχαιότατος. Στις πιο μοντέρνες...