Βασίλης Παϊτέρης για Παρασκευή Κερασιώτη: «Να μην στεναχωριέται γιατί ο ρατσισμός θα υπάρχει πάντα»

    Ημερομηνία:

    Ένα σπαρακτικό βίντεο δημοσίευσε πριν μερικές ημέρες η πρώην παίκτρια του GNTM Παρασκευή Κερασιώτη, με αφορμή ένα ρατσιστικό σχόλιο που δέχτηκε εν ώρα εργασίας λόγω της καταγωγής της.

    Ο Βασίλης Παϊτέρης μίλησε στην εκπομπή «Super Kατερίνα» με αφορμή το ρατσιστικό σχόλιο που δέχτηκε η νεαρή κοπέλα.

    «Σε κάθε φυλή υπάρχουν οι δουλευταράδες και οι τεμπέληδες. Δεν μπορούμε να πούμε όπως είπαν οι Γερμανοί ότι όλοι οι Έλληνες είναι τεμπέληδες. Θέλω να πω στην Παρασκευή που θέλω να τη βάλω σε τραγούδι να μην στεναχωριέται γιατί ο ρατσισμός θα υπάρχει πάντα. Γεννήθηκα στο χώμα και στο χώμα θα καταλήξω. Γι’ αυτό λέω στη φίλη μου την Κερασιώτη να μην κλαίει» τόνισε ο Βασίλης Παϊτέρης.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Νέο φάρμακο για την παχυσαρκία στα φαρμακεία – Πότε θα είναι διαθέσιμο

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%bd%ce%ad%ce%bf-%cf%86%ce%ac%cf%81%ce%bc%ce%b1%ce%ba%ce%bf-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%cf%80%ce%b1%cf%87%cf%85%cf%83%ce%b1%cf%81%ce%ba%ce%af%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%b1-%cf%86%ce%b1%cf%81/

    Αφράτοι Επαγγελματικοί λουκουμάδες παραλίας

    Τα Υλικά που θα χρειαστείτε: 600 γρ. Αλεύρι για...

    Γκρέτα Τούνμπεργκ για τη φωτογραφία με το σάντουιτς: Πρόκειται για επικοινωνιακά κόλπα του Ισραήλ

    Στο Σαρλ Ντε Γκολ έφτασε η Γκρέτα Τούνμπεργκ, που απελάθηκε από...