Βατικανό – Άγιος Πέτρος: Ρουμάνος ανέβηκε στην Αγία Τράπεζα και “γκρέμισε” τα πάντα (βίντεο)

    Ημερομηνία:

    Ένας άνδρας με καταγωγή από την Ρουμανία εισήλθε σήμερα στη βασιλική του Αγίου Πέτρου στο Βατικανό και αφού ανέβηκε στην Αγία Τράπεζα, έριξε στο δάπεδο συνολικά έξι μεγάλα ασημένια κηροπήγια.

    Στην συνέχεια, τράβηξε ένα λευκό ύφασμα που κάλυπτε την Αγία Τράπεζα και το έριξε κάτω, σπεύδονας παράλληλα να προσπαθήσει να διαφύγει, αλλά ακινητοποιήθηκε από την ασφάλεια του Βατικανού.

    Τα κηροπήγια του 19ου αιώνα είναι συνολικής αξίας τουλάχιστον 30.000 ευρώ και υπέστησαν σημαντικές ζημιές. Πιστοί και τουρίστες οι οποίοι βρίσκονταν στο εσωτερικό της εκκλησίας βιντεοσκόπησαν το περιστατικό με τα κινητά τους τηλέφωνα.

    Παρόμοιο συμβάν είχε σημειωθεί το 2019, όταν ένας Ιταλός είχε ανέβει στην Αγία Τράπεζα της βασιλικής του Αγίου Πέτρου και είχε ρίξει με δύναμη στο δάπεδο ένα πολύτιμο κηροπήγιο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γιατί ο εγκέφαλός μας δεν μας αφήνει να αδυνατίσουμε

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://ygeiasthemata.gr/%ce%b3%ce%b9%ce%b1%cf%84%ce%af-%ce%bf-%ce%b5%ce%b3%ce%ba%ce%ad%cf%86%ce%b1%ce%bb%cf%8c%cf%82-%ce%bc%ce%b1%cf%82-%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%ce%bc%ce%b1%cf%82-%ce%b1%cf%86%ce%ae%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%ce%bd%ce%b1/

    Το πρώτο εμπορικό κέντρο αποκλειστικά με μεταχειρισμένα είδη αλλάζει το εμπόριο

    Στην πόλη Εσκιλστούνα της Σουηδίας, το εμπόριο αποκτά νέα...

    Ψυχρολουσία στις τράπεζες για τα δάνεια σε ελβετικό

    Κεραυνοβολήθηκαν στις τράπεζες από τον λογαριασμό για τα δάνεια...

    Φόρος στα πακέτα από Ασία

    Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα προμηνύεται η σημερινή συνεδρίαση του ECOFIN στις Βρυξέλλες,...