Βέλγιο: Ποδηλάτης έριξε γονατιά σε πεντάχρονο κοριτσάκι επειδή βρέθηκε στο δρόμο του

Ημερομηνία:

Θύελλα αντιδράσεων προκαλεί στο Βέλγιο ένα βίντεο που απεικονίζει έναν ποδηλάτη να σπρώχνει με το γόνατό του ένα κοριτσάκι που βρέθηκε στο δρόμο του.

PHILOXENIA

Το βίντεο που ανέβασε ο πατέρας του παιδιού στο διαδίκτυο έχει προκαλέσει την οργή των χρηστών βλέποντας τον άντρα να φέρεται με αυτό τρόπο στο κοριτσάκι, ανήμερα τα Χριστούγεννα. Η οικογένεια του παιδιού έκανε καταγγελία στην αστυνομία, όπως γράφει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail.

Η οικογένεια του παιδιού είχε βγει βόλτα στο πάρκο «Baraque Michel» την ημέρα των Χριστουγέννων, για να παίξει με το χιόνι. Ο εκνευρισμένος ποδηλάτης που όπως φαίνεται και από το βίντεο σπρώχνει το κορίτσι με το γόνατό του ταυτοποιήθηκε και, σύμφωνα με πληροφορίες, επικοινώνησε με τον πατέρα του για να δώσει εξηγήσεις, όμως δεν ζήτησε συγγνώμη.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Δυτική Ελλάδα: Σοκαριστικό τροχαίο – Τραυματίστηκε και 11χρονο παιδί – βιντεο

Μόνο ως θαύμα μπορεί να χαρακτηριστεί το γεγονός ότι...

Θανατική ποινή σε γνωστή παρουσιάστρια και 11 ακόμη άτομα για ναρκωτικά

Η πορεία της γνωστής Αιγύπτιας παρουσιάστριας Σάρα Χαλίφα έλαβε μια δραματική...

Τα πέντε στάδια που περνά κάθε σχέση, σύμφωνα με τους επιστήμονες

Οι σχέσεις είναι περίπλοκες, δύσκολες και απαιτητικές. Είναι, όμως,...

Πάτρα Η πεζοπορία για την Ανάδειξη Ιστορικού Πεζοπορικού Μονοπατιού Παλαιών Πατρών Γερμανού – φωτο

Eγραψε ο φωτοπορεπόρτερ Οδυσσέας Ξεριζωτής: Το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου...