Βία ανηλίκων – Θεσσαλονίκη: 15χρονη ξυλοκόπησε συνομήλική της έξω από το σχολείο

    Ημερομηνία:

    Μια 15χρονη μαθήτρια στη Θεσσαλονίκη κατήγγειλε μια συνομίλική της για άγρια επίθεση που δέχτηκε έξω από το σχολείο της στην περιοχή της Χαριλάου. Συγκεκριμένα, το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή, λίγο πριν τις δύο το μεσημέρι. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η ανήλικη, η 15χρονη της επιτέθηκε χτυπώντας την με μπουνιές, κλωτσιές και τραβώντας την από τα μαλλιά.

    Σχολική - βια - ανήλικες

     

    ICECAP

    (Εικόνα αρχείου)

    Την αστυνομία ειδοποίησαν δύο καθηγήτριες του σχολείου που αντιλήφθηκαν το περιστατικό και έσπευσαν να βοηθήσουν το θύμα. Εις βάρος της 15χρονης που φέρεται να ξυλοκόπησε την συνομήλική της σχηματίστηκε δικογραφία για σωματική βλάβη αδύναμου προσώπου ενώ οι γονείς της κατηγορούνται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

    Μάλιστα, για το περιστατικό δεν έχει υπάρξει κάποια σύλληψη καθώς παρήλθε το χρονικό διάστημα της αυτόφωρης διαδικασίας και η δικογραφία υποβλήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.

    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΧΑΪΑΣ ΠΡΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ: Φέρτε το τρένο στην Πάτρα

    Επιστολή στον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Κωνσταντίνο Κυρανάκη...

    ΑΓΡΙΝΙΟ: Συνελήφθη ο ένας εκ των δύο δραπετών – διαρρηκτών του ΑΤΜ

    Συνελήφθη το μεσημέρι στο Αγρίνιο ο ένας (Ρομά) από τους δύο...

    ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΑΡΗ ΜΟΥΓΚΟΠΕΤΡΟΥ: Τι δηλώνει ο φίλος του που φέρεται να του έδωσε την κροτίδα

    «Ο εντολέας μου δεν κατηγορείται για κάτι, θέλω να...

    Εξοπλιστικά: Οι ελληνικές αμυντικές εταιρείες πάνε Μαξίμου – Συναντήσεις με τον πρωθυπουργό

    Τις πύλες του Μαξίμου θα περάσουν την Πέμπτη το μεσημέρι ελληνικές αμυντικές...