Βιασμός 12χρονης: «Ο αλήτης που είσαστε μαζί, είναι παιδεραστής» έστειλε η θεία στην πρώην σύζυγο του Ηλία Μίχου

    Ημερομηνία:

    Στο «φως» η επικοινωνία της θείας της 12χρονης από τον Κολωνό με την- πλέον- σύζυγο του 53χρονου Ηλία Μίχου, αφού ανακάλυψε τα μηνύματα στο κινητό της ανήλικης ανιψιάς της.

    Πέρα από τη μητέρα της 12χρονης η οποία είχε επικοινωνήσει με την πρώην σύζυγο του 53χρονου, μαζί της, σύμφωνα με την εκπομπή Tlive και τον Alpha, είχε επικοινωνήσει και η θεία της ανήλικης. Πιο συγκεκριμένα, στις 3 Σεπτεμβρίου η θεία του κοριτσιού την ενημέρωσε ότι ο 53χρονος είναι παιδεραστής, στέλνοντάς της τη φωτογραφία του προφίλ του.

    thia

     

    «Κυρία…, ο αλήτης που είσαστε μαζί είναι παιδεραστής», έγραψε στο μήνυμα που της έστειλε ενώ στη συνέχεια προώθησε στην πρώην σύζυγο του 53χρονου, τα μηνύματα που έστελνε ο 53χρονος στο 12χρονο κορίτσι.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κώστας Πελετίδης: «Να μιλήσει καθαρά ο πρωθυπουργός για το τρένο…»!

    O Κώστας Πελετίδης, με αποκλειστικές δηλώσεις του στην «Πελοπόννησο»,...

    Χάρτης σεισμικού κινδύνου: Τα «κόκκινα» σημεία στην Ελλάδα και όλη την Ευρώπη

    Πρωτοποριακή πλατφόρμα και ένα ολοκληρωμένος χάρτης σεισμικού κινδύνου, που...

    Δυτική Ελλάδα: Υπήρξε 23 χρόνια δήμαρχος!

    Πλήρης ημερών έφυγε από τη ζωή ο Ηλίας Τσίγγανος,...