Βιασμός 12χρονης – Προκαλεί ο 53χρονος: Είναι δασκαλεμένη

    Ημερομηνία:

    Συνεχίζει να σοκάρει με τη στάση του ο Ηλίας Μίχος, ο 53χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε τη 12χρονη μαθήτρια στον Κολωνό.

    Ο Μίχος, που είναι ο βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό, βρίσκεται από το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου στις φυλακές των Γρεβενών. Μάλιστα, φαίνεται να μην έχει συνειδητοποιήσει ακόμη τις κατηγορίες που τον βαραίνουν.

    «Η 12χρονη είναι δασκαλεμένη. Ό,τι κάναμε, έγινε με τη συναίνεσή της. Γνώριζα την ηλικία της, αλλά φαινόταν μεγαλύτερη. Δεν έχω καμία σχέση με τους οίκους ανοχής» έχει πει στην απολογία του ο Μίχος, σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στο Star.

    Από το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού επιβεβαιώνεται ότι πράγματι ο 53χρονος δείχνει χαλαρός κατά τον εγκλεισμό του, ενώ καθημερινά έχει δύο τηλεφωνήματα στις φυλακές Γρεβενών με κάποιον που δεν έχει γίνει γνωστό ποιος είναι. Μάλιστα, αφήνει στο περιβάλλον του να διαρρεύσει ότι το παιδί ήταν δασκαλεμένο στην όλη υπόθεση, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει από ποιον.

    Το ρεπορτάζ σημείωσε ότι στην απολογία του ο Μίχος έχει παραδεχθεί πως είχε σεξουαλικές επαφές με το κορίτσι, αλλά με τη συναίνεσή της. Είχε επίσης τονίσει ότι η μητέρα της τα γνώριζε όλα και «ήξερα ότι ήταν 12 χρονών, αλλά φαινόταν 16-17».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Πέμπτη 23-10-2025

    ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟ ΑΝΔΡ. ΚΑΤΣΑΪΤΗ ΕΤΩΝ 92 ΚΗΔΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 23/10/2025 ΚΑΙ...

    Πάτρα: Παρέμβαση του “Ρουβίκωνα” που στέλνει μήνυμα

    Τις προηγούμενες μέρες, αναρτήθηκαν πανό σε 15 περιοχές της...

    Πάτρα: Ο Γιώργος Παπανδρέου για την «Αξιοπιστία της Ενημέρωσης στον καιρό των Fake News» – Ομιλητής και ο Χάρης Δούκας

    Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2025,...

    Eurovision 2026: Η Ζόζεφιν θα εκπροσωπήσει την Κύπρο;

    Η Ζόζεφιν, θα είναι, όπως όλα δείχνουν, η τραγουδίστρια...