Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Παραλείψεις επισημαίνει η πλευρά της Γεωργίας Μπίκα

    Ημερομηνία:

    Συγκλονισμένο εξακολουθεί να παρακολουθεί το πανελλήνιο την υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, με την διαδικασία της ανάκρισης να έχουν πλέον ολοκληρωθεί. Ο ιατροδικαστής και τεχνικός σύμβουλος, Δημήτρης Γαλεντέρης μίλησε στο MEGA αναφορικά με τις παραλείψεις που έγιναν στην δειγματοληψία του DNA της Γεωργίας Μπίκα και όλων όσων παρευρίσκονταν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου το βράδυ της Πρωτοχρονιάς.

    «Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά στοιχεία δεν προκύπτει ομαδικός βιασμός», δηλώνει – μεταξύ άλλων – ο ιατροδικαστής, μιλώντας για την πολύκροτη υπόθεση στη Θεσσαλονίκη. Ο ιατροδικαστής και τεχνικός σύμβουλος, Δημήτρης Γαλεντέρης σημείωσε επίσης πως βάσει της έκθεσης του DNA δεν προκύπτουν δείγματα πως είχαν ληφθεί για έλεγχο τα κλινοσκεπάσματα από το δωμάτιο.

    Φλίγκος

    Όπως εκτίμησε ο Δημήτρης Γαλεντέρης, ο λόγος της παραπάνω παράλειψης ενδέχεται να είναι πως όταν οι υπεύθυνοι της διερεύνησης πήγαν να ελέγξουν τον δωμάτιο, ο χώρος πιθανότατα είχε ήδη καθαριστεί, όπως και τα κλινοσκεπάσματα και σημείωσε πως τα στοιχεία που τυχόν θα προέκυπταν από τα σεντόνια θα βοηθούσαν ιδιαίτερα.

    GLEARNET

    «Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά στοιχεία δεν στοιχειοθετείται ομαδικός βιασμός» σημείωσε ο Δημήτρης Γαλεντέρης και συμπλήρωσε πως δεν γνωρίζει εάν τηρήθηκε το πρωτόκολλο δειγματοληψίας.

    Στη συνέχεια, τοποθετήθηκε και ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, ο οποίος δήλωσε πως θα είχαμε καλύτερα αποτελέσματα εάν είχε ληφθεί δείγμα από το αίμα της Γεωργίας και τόνισε πως κάποιος έδωσε λάθος οδηγίες στους αστυνομικούς και δεν τηρήθηκε το πρωτόκολλο δειγματοληψίας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Πότε προβλέπεται η ολοκλήρωση των έργων στην Πλατεία Όλγας

    Πότε θα είναι έτοιμη η πλατεία Όλγας; Είναι ένα...

    ΠΑΤΡΑ: Mας κλέβουν με… ΑΙ – Δείτε πώς

    Η απάτη,.. αποκτά ΑΙ Μέχρι σήμερα «φωνάζαμε» να δίνονται οδηγίες...

    Το κρυμμένο “διαμάντι” του Κορινθιακού που βρίσκεται κοντά στην Πάτρα (video)

    Μικροί καταπράσινοι όρμοι, πεύκα που φτάνουν ως τη θάλασσα...

    Ενιαία φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα: Πώς θα εκδίδεται

    Μέχρι το τέλος της χρονιάς, σχεδιάζεται να δημιουργηθεί ένα...